Pola Sewing korset PDF

£ 5.18

Available in women’s sizes 4-18, follow the full colour tutorial to make a fully lined corset with 12 bones.

SKU: 676 kategori: , , Tags: , , , , ,

Description

Available in women’s sizes 4-18, follow the full colour tutorial to make a fully lined corset with 12 bones.

Materials:

  • 5m metal boning
  • 24 end caps for bones
  • 5m x 4cm strips bias cut fabric
  • 3m strong cord
  • 1.1m petersham tape
  • 1m fabric
  • 1m lining fabric
  • tailor’s ham
  • 1.5m interfacing
  • 2m cord or ribbon

Download comes complete with printing instructions, full colour tutorial, sewing advice sheets as well as the PDF pattern.

Once your order is complete you will be able to download your PDF sewing pattern as a .zip file and open it up on your computer. You will need Adobe Reader to successfully print your pattern to scale. This is free and available to download online here: https://get.adobe.com/reader/. Printing instructions are included with each download

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Corset PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Corset PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

Corset

ukuran Copyshop: 50cm x 110cm
kaca-kaca A4: 12

US LETTER: 15

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Corset PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Corset PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Corset PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Corset PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng