Fido Jumper Sweater Top kanggo Dogs Pola PDF Sewing

£7.00

Clear
SKU: N / A kategori: , ,

Description

Fido Jumper Sweater Top kanggo Dogs Pola PDF Sewing

Sometimes your pup just wants to hang out in a cosy hoodie! Suitable for fleece fabrics and can be made with or without a hood.

Download nerangake lengkap karo tutorial werna.

 

informasi tambahan

Dog ukuran

SMALL (1-6), Sedengan (7-12), LARGE (13-18), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

KESELAMATAN PET PENTING:

Sawetara kewan seneng nganggo sandhangan lan sawetara ORA

ORA PAKSA pet sampeyan nganggo klambi yen ora gelem.

Indikasi kalebu:
Kuping warata
Buntut ing antarane sikil
Mlaku
Whimpers / growls

ORA NINGKIT NING PING PET KAYU PANJENENGAN Suwe-suwe Nalika nganggo klambi

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

PATTERN SETS

Small: ukuran Copyshop: 84cm x 39cm / kaca-kaca A4: 8 / layang US: 8

Medium: ukuran Copyshop: 104cm x 52cm / kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 15

Large: ukuran Copyshop: 135cm x 64cm / kaca-kaca A4: 20 / layang US: 24


ukuran cilik

SIZE 1: ukuran Copyshop: 55cm x 27cm / kaca-kaca A4: 4/ Letter US: 6

SIZE 2: ukuran Copyshop: 58cm x 27cm / kaca-kaca A4: 6 / Letter US: 6

SIZE 3: ukuran Copyshop: 63cm x 28cm / kaca-kaca A4: 6 / Letter US: 6

SIZE 4: ukuran Copyshop: 67cm x 30cm / kaca-kaca A4: 6 / Letter US: 6

SIZE 5: ukuran Copyshop: 72cm x 32cm / kaca-kaca A4: 6 / Letter US: 8

SIZE 6: ukuran Copyshop: 78cm x 34cm / kaca-kaca A4: 6 / Letter US: 8

Sedengan ukuran

SIZE 7: ukuran Copyshop: 88cm x 39cm / kaca-kaca A4: 8 / Letter US: 8

SIZE 8: ukuran Copyshop: 95cm x 37cm / kaca-kaca A4: 8 / Letter US: 8

SIZE 9: ukuran Copyshop: 95cm x 46cm / kaca-kaca A4: 8 / Letter US: 12

SIZE 10: ukuran Copyshop: 100cm x 45cm / kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 12

SIZE 11: ukuran Copyshop: 106cm x 50cm / kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 15

SIZE 12: ukuran Copyshop: 106cm x 53cm / kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 15

ukuran LARGE

SIZE 13: ukuran Copyshop: 110cm x 57cm / kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 18

SIZE 14: ukuran Copyshop: 116cm x 58cm / kaca-kaca A4: 15 / Letter US: 18

SIZE 15: ukuran Copyshop: 122cm x 58cm / kaca-kaca A4: 15 / Letter US: 15

SIZE 16: ukuran Copyshop: 125cm x 62cm / kaca-kaca A4: 20 / Letter US: 20

SIZE 17: ukuran Copyshop: 130cm x 62cm / kaca-kaca A4: 20 / Letter US: 24

SIZE 18: ukuran Copyshop: 137cm x 66cm / kaca-kaca A4: 20 / Letter US: 24

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Be the first to review “Fido Jumper Sweater Top kanggo Dogs Pola PDF Sewing”


Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng