Fido Jumper Sweater Top kanggo Dogs Pola PDF Sewing

£ 3.15£ 7.00

Clear
SKU: N / A kategori: , ,

Description

Fido Jumper Sweater Top kanggo Dogs Pola PDF Sewing

Sometimes your pup just wants to hang out in a cosy hoodie! Suitable for fleece fabrics and can be made with or without a hood.

Download nerangake lengkap karo tutorial werna.

 

informasi tambahan

Dog ukuran

SMALL (1-6), Sedengan (7-12), LARGE (13-18), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

PATTERN SETS

Small: ukuran Copyshop: 84cm x 39cm / kaca-kaca A4: 8 / layang US: 8

Medium: ukuran Copyshop: 104cm x 52cm / kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 15

Large: ukuran Copyshop: 135cm x 64cm / kaca-kaca A4: 20 / layang US: 24


ukuran cilik

SIZE 1: ukuran Copyshop: 55cm x 27cm / kaca-kaca A4: 4/ Letter US: 6

SIZE 2: ukuran Copyshop: 58cm x 27cm / kaca-kaca A4: 6 / Letter US: 6

SIZE 3: ukuran Copyshop: 63cm x 28cm / kaca-kaca A4: 6 / Letter US: 6

SIZE 4: ukuran Copyshop: 67cm x 30cm / kaca-kaca A4: 6 / Letter US: 6

SIZE 5: ukuran Copyshop: 72cm x 32cm / kaca-kaca A4: 6 / Letter US: 8

SIZE 6: ukuran Copyshop: 78cm x 34cm / kaca-kaca A4: 6 / Letter US: 8

Sedengan ukuran

SIZE 7: ukuran Copyshop: 88cm x 39cm / kaca-kaca A4: 8 / Letter US: 8

SIZE 8: ukuran Copyshop: 95cm x 37cm / kaca-kaca A4: 8 / Letter US: 8

SIZE 9: ukuran Copyshop: 95cm x 46cm / kaca-kaca A4: 8 / Letter US: 12

SIZE 10: ukuran Copyshop: 100cm x 45cm / kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 12

SIZE 11: ukuran Copyshop: 106cm x 50cm / kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 15

SIZE 12: ukuran Copyshop: 106cm x 53cm / kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 15

ukuran LARGE

SIZE 13: ukuran Copyshop: 110cm x 57cm / kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 18

SIZE 14: ukuran Copyshop: 116cm x 58cm / kaca-kaca A4: 15 / Letter US: 18

SIZE 15: ukuran Copyshop: 122cm x 58cm / kaca-kaca A4: 15 / Letter US: 15

SIZE 16: ukuran Copyshop: 125cm x 62cm / kaca-kaca A4: 20 / Letter US: 20

SIZE 17: ukuran Copyshop: 130cm x 62cm / kaca-kaca A4: 20 / Letter US: 24

SIZE 18: ukuran Copyshop: 137cm x 66cm / kaca-kaca A4: 20 / Letter US: 24

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

Fido Jumper Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

Cut metu kabeh bêsik pola.

Skip this step if you plan to not use the HOOD:

Lay bêsik hood lorone RIGHT bebarengan. Pin lan nggawe sak bek tengah lapisan sangu.

Ensure to use a ballpoint jersey machine needle.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

Take the HEM CUFF, fold it in half lengthways and stitch the seam allowance to form a complete loop.

If you are not adding the hood, repeat this step for the NECKLINE CUFF.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

Fold the SLEEVE CUFF in half along its width.

Ease onto the end of the SLEEVE. Pin lan nggawe.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

Repeat STEP 3 for the HOOD CUFF.

Skip this Step if you are not using the HOOD.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

Match the shoulder seams of the BACK and FRONT RIGHT SIDES together.

Pin lan nggawe ing Panggonan.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

Open up the FRONT and BACK RIGHT SIDES towards you.

Ease the SLEEVE head on to the arm opening. Lay the SLEEVE RIGHT SIDES together with the FRONT and BACK. Pin to the underarm points of the side seams and the center of the SLEEVE head to the shoulder point. Ease the rest in.

Stitch and finish the seam allowance using zig zag stitch or an overlocker.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

WITH HOOD:
Njupuk hood. Tumpang tindih bagean perban dhateng saben liyane.

Cocokake ngarep tengah lan tengah TCTerms mburi hood menyang FRONT lan bagean BACK. Apa iki dening lempitan sandhangan ing setengah lan nambah lencana kanggo nandhani TCTerms. Baleni kanggo hood banjur cocog lencana bebarengan.

Pin lan nggawe ing Panggonan.

WITHOUT HOOD:
Apply the NECKLINE CUFF by folding in half along the width then easing around the neckline. Pin lan nggawe ing Panggonan.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

Apply the HEM CUFF by folding in half along the width and easing around the hemline. Pin lan nggawe ing Panggonan.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Sweater Top for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng