18 Sizes Dog Sweater PDF PatternFido Jumper

Sometimes your pup just wants to hang out in a cosy hoodie! Suitable for fleece fabrics and can be made with or without a hood.

Download nerangake lengkap karo tutorial werna.

Dog Sweater PDF Pattern comes as a fullscale copyshop PDF document which can be printed on any size paper using Adobe Reader to poster print. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

PATTERN SETS

Small:

FRONT & BACK: ukuran Copyshop: 40cm x 30cm / kaca-kaca A4: 4 / layang US: 4

HOOD SLEEVES CUFFS: ukuran Copyshop: 40cm x 40cm / kaca-kaca A4: 6 / layang US: 4

Medium:

FRONT & BACK: ukuran Copyshop: 63cm x 48cm / kaca-kaca A4: 9 / layang US: 9

HOOD SLEEVES CUFFS: ukuran Copyshop: 75cm x 38cm / kaca-kaca A4: 8 / layang US: 8

Large:

FRONT & BACK: ukuran Copyshop: 81cm x 61cm / kaca-kaca A4: 16 / layang US: 16

HOOD SLEEVES CUFFS: ukuran Copyshop: 92cm x 49cm / kaca-kaca A4: 10 / layang US: 10

 

Dog ukuran

ALL SIZES, SMALL (1-6), Sedengan (7-12), LARGE (13-18)

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.

Bubar Dideleng

  • Produk sing Dideleng Anyar minangka fungsi sing mbantu sampeyan nglacak riwayat tampilan sing paling anyar.
    Tuku Saiki
18 Sizes Dog Sweater PDF PatternFido Jumper
£7.00
Tambah Wadhah