Freya Dress Pola PDF Sewing

£ 3.91

The Freya Dress is a loose fit, full length jersey dress. It features two side splits to the knee with the waist pulled in with a simple tie cord. A comfortable dress to wear and fun to make!

kategori: ,

Description

Freya Dress Pola PDF Sewing

Freya Dress Pola PDF Sewing

The Freya Dress is a loose fit, full length jersey dress. It features two side splits to the knee with the waist pulled in with a simple tie cord. A comfortable dress to wear and fun to make!

Kasedhiya ing ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga ndeleng Freya Dress Tutorial kene utawa klik tab ing ngisor iki kanggo mbukak ing kaca iki.

instruksi Printing bisa ditemokake kene

Kabeh pola teka minangka kanthi ukuran dokumen kanggo ngidini sampeyan print ing kaca ukuran beda uga A4 lan Letter US ukuran dokumen.

Saben download nerangake karo tutorial diagram werna utawa foto. Sampeyan bisa download pola Panjenengan tanpa watesan wektu langsung saka wilayah akun utawa liwat Panjenengan link download tartamtu dikirim liwat email. Simpen file langsung menyang komputer mbokmenawa nggunakake.

A sangu lapisan 1.5cm kalebu ing kabeh bêsik pola kecuali nyatakake.


Links:

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng A4 lan Letter US ukuran kaca. Kaca-kaca kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

ukuran Copyshop: 174cm x 64cm

A4 Pages: 28

Letter US: 28

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

Freya Dress Tutorial

Freya Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress Tutorial

Images kasedhiya ing download pola.

1.5cm lapisan sangu klebu
Cut metu kabeh bêsik pola.

Mark the SIDE SPLIT points using chalk or tailor’s tacks.

Finish the side seam allowances using zig-zag stitch or an overlocker.

Gunakake nggawe Zig-Zag utawa nggawe babagan liya saindhenging project iki. Oleh nggunakake mesin ballpoint jersey jarum.

Place the BACK and FRONT RIGHT SIDES together.

Pin, stitch and finish the shoulder seam allowances.

Open up the FRONT and BACK pieces with the RIGHT SIDES facing you.

Fold the ARMHOLE CUFF in half lengthways and ease around the armhole.

Pin, stitch and finish. Baleni kanggo sisih liya.

Fold the NECK CUFF piece in half and stitch the short seam allowance to create a continuous loop.

Fold the NECK CUFF in half lengthways and ease around the garment neckline.

Pin, stitch and finish.

Kanthi sandhangan lorone WRONG metu, match the side seam allowance.

Cut in half the ribbon for the tie loops. Fold each in half and insert into the seam at the TIE LOOP insertion point.

Pin and stitch the side seams up to the SIDE SPLIT points.

With the garment RIGHT SIDES out, fold back the seam allowance of the SIDE SPLIT and topstitch in place using zig-zag stitch.

Complete the dress by creating a rolled hem on the skirt. Use either a hem foot or manually turn the hem over approx. 7mm twice and secure using the machine or slip stitches by hand.

Press the garment to complete.

Download the Freya Dress PDF Sewing Pattern here

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng