Pola Guitar Case PDF Sewing

£ 6.33

Personalise your guitar case by making it in your favourite colours! Featuring a front pocket, shoulder straps and handle this pattern should keep your guitar safe and standing out from the crowd.

Pattern comes with two sizes, one for a childs guitar (approx. 90cm height and 32cm at widest point) and one for a regular sized guitars (approx 104cm height and 40cm at widest point).

SKU: 662 kategori: , , Tags: , , , ,

Description

Personalise your guitar case by making it in your favourite colours! Featuring a front pocket, shoulder straps and handle this pattern should keep your guitar safe and standing out from the crowd.

Pattern comes with two sizes, one for a childs guitar (approx. 90cm height and 32cm at widest point) and one for a regular sized guitars (approx 104cm height and 40cm at widest point).

 

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

Small Guitar Case

ukuran Copyshop: 80cm x 100cm
kaca-kaca A4: 20

Letter US: 25

Regular Guitar Case

ukuran Copyshop: 95cm x 120cm
kaca-kaca A4: 25

Letter US: 16

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng