Jasper Jacket kanggo Dogs Pola PDF Sewing

(1 customer review)

£6.80

Clear
SKU: 3044 kategori: ,

Description

Jasper Jacket kanggo Dogs Pola PDF Sewing

A snug and smart collared jacket for your little pooch. Make him (or her) stand out from the crowd in this tailored-look jacket.

Make it from any non-stretch fabric such as wool, nylon, corduroy, or quilted fabric. You could use a softer lining such as a sherpa fleece for added comfort and warmth. If you are using two types of fabric, you will need approx. 50cm x 50cm fabric for lining and the same again for the outer garment fabric.

Download nerangake lengkap karo tutorial werna.

informasi tambahan

Dog ukuran

SMALL (1-6), Sedengan (7-12), LARGE (13-18), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

KESELAMATAN PET PENTING:

Sawetara kewan seneng nganggo sandhangan lan sawetara ORA

ORA PAKSA pet sampeyan nganggo klambi yen ora gelem.

Indikasi kalebu:
Kuping warata
Buntut ing antarane sikil
Mlaku
Whimpers / growls

ORA NINGKIT NING PING PET KAYU PANJENENGAN Suwe-suwe Nalika nganggo klambi

1 review for Jasper Jacket kanggo Dogs Pola PDF Sewing

  1. Morag H. (verified owner)

    I love this pattern and I have bought the patterns in all 3 ukuran. The instructions are clear and easy to follow.

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Morag H.
Add a review


Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng