Jasra Tee kanggo Dogs PDF Pola Sewing

£6.18

Clear
SKU: 3090 kategori: , ,

Description

Jasra Tee kanggo Dogs PDF Pola Sewing

A t mulyo penak digawe saka kain jersey. Kasedhiya karo hood utawa tanpa.

Download nerangake lengkap karo tutorial werna lan pola.

 

informasi tambahan

Dog ukuran

SMALL (1-6), Sedengan (7-12), LARGE (13-18), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

KESELAMATAN PET PENTING:

Sawetara kewan seneng nganggo sandhangan lan sawetara ORA

ORA PAKSA pet sampeyan nganggo klambi yen ora gelem.

Indikasi kalebu:
Kuping warata
Buntut ing antarane sikil
Mlaku
Whimpers / growls

ORA NINGKIT NING PING PET KAYU PANJENENGAN Suwe-suwe Nalika nganggo klambi

reviews

Ana ora review durung.

Be the first to review “Jasra Tee kanggo Dogs PDF Pola Sewing”


Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng