Molly romper kanggo Toys Dolls utawa Preemie Babies / Pola anak PDF Sewing

£ 3.91

Clear

Description

A snug fit garment that opens down the center front and legs allowing you to quickly and easily get baby in and out of their romper.

Suitable for preemie babies aged 24-36 weeks and upwards.

Can also be used to create clothing for toys and dolls.

 

informasi tambahan

Child Sizes (per set)

0-2, PREEMIE (24-36 weeks gestational age)

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

36 minggu

ukuran Copyshop: 51cm x 39cm
kaca-kaca A4: 9

Letter US: 9

0-2

ukuran Copyshop: 189cm x 33cm

kaca-kaca A4: 14

Letter US: 16

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

Molly Romper Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper Tutorial

Images are available in the downloaded version.

Note: If you are printing the pattern split onto A4 pages, first arrange the pages and stick together to ensure you match the correct pieces together.

Lay the BACK pieces RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the center back seam.

Trim and finish the seam allowance.

Lay the GUSSET RIGHT SIDES together with the back matching the balance marks.

Pin, stitch and finish the seam allowance.

Lay the FRONT and BACK pieces RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the shoulder seam allowances.

Trim and finish the seam allowance.

Fold the SLEEVE CUFF in half lengthways. Lay RIGHT SIDES together with the SLEEVE edge.

Pin, stitch and finish the seam allowance.

With the FRONT and BACK opened up and RIGHT SIDE facing you, lay the SLEEVE RIGHT SIDES together along the armscye.

Match the shoulder seam point with the center of the SLEEVE head. Ease the rest around.

Pin, stitch and finish the seam allowance.

Begin applying the OPENING CUFF by folding in half and pinning one end to the center back seam of the neckline. Curve the CUFF off the end of the seam allowance so it hides the raw edge.

Ease the CUFF all around the NECKLINE, center FRONT, leg, GUSSET and back up to the center back neckline. Pull the CUFF so it is applied to the seam allowance with some tension. Overlap the first end with a curve again.Pin in place and ensure it is evenly EASED all around.

Pin, stitch, trim and finish the seam allowance.

Use the FASTENING PLANNER to help you decide where to place the snaps. You may need snaps closer together around the gusset and further apart down the FRONT and legs.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng