Tatiana Jersey Rok Pola PDF Sewing

£ 3.91

Tatiana Jersey Rok Pola PDF Sewing

Comfortable full length jersey skirt featuring bound side splits. Waistband is on the hips and fits snuggly round the hip and thighs.

Pattern is availble in UK sizes 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

In stock

SKU: TaJeSkPDSePa kategori: ,

Description

 

Tatiana Jersey Rok Pola PDF Sewing

Tatiana Jersey Rok Pola PDF Sewing

Comfortable full length jersey skirt featuring side splits. Waistband is on the hips and fits snuggly round the hips and flares slightly down to the hem.

Kasedhiya ing ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga ndeleng TATIANA SKIRT TUTORIAL kene.

instruksi Printing bisa ditemokake kene.

Kabeh pola teka dokumen ukuran minangka lengkap kanggo ngidini sampeyan print ing kaca ukuran beda uga A4 lan US Letter ukuran dokumen.

Saben download nerangake karo tutorial diagram werna utawa foto. Sampeyan bisa download pola Panjenengan tanpa watesan wektu langsung saka wilayah akun utawa liwat Panjenengan link download tartamtu dikirim liwat email. Simpen file langsung menyang komputer mbokmenawa nggunakake.

A sangu lapisan 1.5cm kalebu ing kabeh bêsik pola kecuali nyatakake.


Links:

 

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

ukuran Copyshop: 110cm x 50cm / kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 15

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, however you may view the tutorial here in your chosen language by selecting “TRANSLATE” in the upper right of any page and selecting your preferred language.

Tatiana Skirt Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Skirt Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Skirt Tutorial

Cut metu kabeh bêsik pola. Cut one length of 25mm wide elastic the same length as your Waistband pattern piece.

Finish the side and hem seam allowances of the Back lan Front pieces using either an overlocker or zig-zag stitch. Trim if necessary.

Mark side split points on Front lan Back pieces.

TIP: Use a ballpoint jersey sewing machine needle.

With the Back lan Front Right Sides together, pin and stitch up to the side split points.

Press seams open.

 

Take the Side Split Binding pieces and finish all seam allowances except for one short edge (to be used as the hem edge).

Cut Side Split Binding in half as shown on the pattern piece with the broken line.

Lay one Side Split Binding piece RS together with one Side Split seam allowance of the skirt. The Binding will begin 3cm above where the split starts.

Ensure to have the short overlocked edge above the split and the un-overlocked edge at the hem.

Nggawe sangu 1.5cm lapisan.

Trim the seam allowance to 75mm.

Repeat Step 4 for each Side Split Binding piece.

Fold the Binding back on itself to conceal the seam allowance.

Top stitch with straight stitch approx 1cm from the garment edge. Ensure to stitch straight across the top point of the split also.

Fold the Waistband piece in half RS together. Stitch the seam allowance across the shorter edges to create a loop.

Take the elastic and overlap the seam allowances and sew down the centre of the overlap. Sew back and forth a couple of times to ensure its secure.

Fold the Waistband in half Wrong Sides together.

Place the elastic inside the waistband.

Arrange the Waistband and elastic around the top of the garment. Match the Centre Back seam of the waistband with the CB of the garment.

Pin CB to CB and Center Front to CF. Ease the rest of the waistband on to the garment and sew with zig-zag stitch. Rampung sangu lapisan.

Fold the Waistband so it is RS out and the seam allowance is down.

Top stitch the Waistband seam allowance down by sewing zig-zag approx. 5mm from the Waistband seamline.

Fold the hem over towards the WS 7.5mm, then fold over another 7.5mm to complete the seam allowance. Top stitch using straight stitch approximately 6mm from the garment edge to finish.

Press all seams.

Purchase the Tatiana Skirt PDF Sewing Pattern kene

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.




Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng