Toby Jersey Raglan Lengan Jumper kanggo Dogs PDF Pola Sewing

£ 5.40

Clear
SKU: 2785 kategori: ,

Description

Toby Jersey Raglan Lengan Jumper kanggo Dogs PDF Pola Sewing

Create a cute jumper for your furry friend! Featuring raglan sleeves and made from stretch jersey, this jumper is easy and comfortable to get on and off your pet. Choose to create with a hood or without. The hem, sleeves and neckline are finished with a jersey cuff for comfort and style.

Download comes complete with a colour tutorial and the pattern in sizes 1-18.

informasi tambahan

Dog ukuran

SMALL (1-6), Sedengan (7-12), LARGE (13-18), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

IMPORTANT PET SAFETY:

Some pets enjoy wearing clothes and some DON’T

NEVER FORCE your pet to wear clothes if they don’t want to.

Indications include:
Ears flat
Tail between legs
Running away
Whimpers/growls

NEVER LEAVE A PET ALONE FOR LONG PERIODS WHILE WEARING CLOTHES

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

PATTERN SETS

Small: kaca-kaca A4: 8 / layang US: 10 / ukuran Copyshop: 104cm x 35cm

Medium: kaca-kaca A4: 18 / layang US: 18 / ukuran Copyshop: 145cm x 48cm

Large: kaca-kaca A4: 28 / layang US: 32 / ukuran Copyshop: 185cm x 64cm


ukuran cilik

Size 1: kaca-kaca A4: 6 / layang US: 6 / ukuran Copyshop: 64cm x 25cm

Size 2: kaca-kaca A4: 6 / layang US: 6 / ukuran Copyshop: 74cm x 24cm

Size 3: kaca-kaca A4: 6 / layang US: 8 / ukuran Copyshop: 79cm x 27cm

Size 4: kaca-kaca A4: 8 / layang US: 8 / ukuran Copyshop: 85cm x 28cm

Size 5: kaca-kaca A4: 8 / layang US: 8 / ukuran Copyshop: 91cm x 30cm

Size 6: kaca-kaca A4: 8 / layang US: 8 / ukuran Copyshop: 97cm x 32cm


Sedengan ukuran

Size 7: kaca-kaca A4: 8 / layang US: 10 / ukuran Copyshop: 104cm x 35cm

Size 8: Copyshop Size: 118cm x 37cm / kaca-kaca A4: 10 / Letter US: 10

Size 9: Copyshop Size: 122cm x 37cm / kaca-kaca A4: 10 / Letter US: 10

Size 10: Copyshop Size: 128cm x 40cm / kaca-kaca A4: 15 / Letter US: 18

Size 11: Copyshop Size: 131cm x 42cm / kaca-kaca A4: 15 / Letter US: 18

Size 12: Copyshop Size: 133cm x 45cm / kaca-kaca A4: 15 / Letter US: 18


ukuran LARGE

Size 13: Copyshop Size: 143cm x 46cm / kaca-kaca A4: 18 / Letter US: 18

Size 14: Copyshop Size: 159cm x 49m/ A4 pages: 18 / Letter US: 21

Size 15: Copyshop Size: 158cm x 52cm / kaca-kaca A4: 18 / Letter US: 21

Size 16: Copyshop Size: 172cm x 53cm / kaca-kaca A4: 21 / Letter US: 21

Size 17: Copyshop Size: 170cm x 55cm / kaca-kaca A4: 21 / Letter US: 21

Size 18: Copyshop Size: 179cm x 59cm / kaca-kaca A4: 21 / Letter US: 21

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

Cut metu kabeh bêsik pola.
Skip this step if you plan to not use the HOOD:

Lay bêsik hood lorone RIGHT bebarengan. Pin lan nggawe sak bek tengah lapisan sangu.

Gunakake nggawe Zig-Zag utawa nggawe babagan liya saindhenging project iki. Oleh nggunakake mesin ballpoint jersey jarum.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

Take the HEM CUFF, fold it in half lengthways and stitch the seam allowance to form a complete loop.

If you are not adding the hood, repeat this step for the NECKLINE CUFF.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

Fold the SLEEVE CUFF in half along its width.

Ease onto the end of the SLEEVE. Pin ad stitch.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

Repeat STEP 3 for the HOOD CUFF.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

Match the back of the RAGLAN SLEEVE to the BACK RIGHT SIDES TOGETHER.

Pin lan nggawe ing Panggonan.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

Match the FRONT to the front side of the RAGLAN SLEEVE. Pin and stitch as before.

Repeat STEP 5-6 for the other side of the garment.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

WITH HOOD:
Njupuk hood. Tumpang tindih bagean perban dhateng saben liyane.

Cocokake ngarep tengah lan tengah TCTerms mburi hood menyang FRONT lan bagean BACK. Apa iki dening lempitan sandhangan ing setengah lan nambah lencana kanggo nandhani TCTerms. Baleni kanggo hood banjur cocog lencana bebarengan.

Pin lan nggawe ing Panggonan.

WITHOUT HOOD:
Apply the NECKLINE CUFF by folding in half along the width then easing around the neckline. Pin lan nggawe ing Panggonan.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

Apply the HEM CUFF by folding in half along the width and easing around the hemline. Pin lan nggawe ing Panggonan.

Purchase the Toby Raglan Sleeve Jumper for Dogs here

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng