Tutorial Category: jaket

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rascal Jacket Tutorial

Rascal Jacket Tutorial

langkah 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Lay loro bêsik Collar RIGHT lorone bebarengan. Pin lan nggawe sangu lapisan nilaraken lapisan neckline mbukak. CLIP lan motong sangu lapisan. Nguripake nengen lorone OUT lan penet. Top nggawe kabeh sak cedhak pinggiran. langkah 2 Fold the PLEAT sections towards the […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Timmy Gilet for Dogs Tutorial

langkah 1 (collar option) Cut metu kabeh bêsik pola. Lay loro bêsik Collar RIGHT lorone bebarengan. Pin lan nggawe sangu lapisan nilaraken lapisan neckline mbukak. CLIP lan motong sangu lapisan. Nguripake nengen lorone OUT lan penet. Top nggawe kabeh sak cedhak pinggiran. langkah 1 (hooded option) Lay the […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

Jasper Jacket for Dogs Tutorial

langkah 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Lay loro bêsik Collar RIGHT lorone bebarengan. Pin lan nggawe sangu lapisan nilaraken lapisan neckline mbukak. CLIP lan motong sangu lapisan. Nguripake nengen lorone OUT lan penet. Top nggawe kabeh sak cedhak pinggiran. langkah 2 Lay the two BACK pieces RIGHT […]

Read more