Tutorial Category: Jumpsuits

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Valentina Jumpsuit Tutorial

Valentina jumpsuit Tutorial

Valentina Jumpsuit Tutorial Images are available in the pattern download. langkah 1 Cut metu kabeh bêsik pola lan tandha pleats. Gunakake jarum jersey ballpoint saindhenging lan nggawe babagan kayata Zig Zag kecuali nyatakake. pilihan: Finish the seam allowance along the necklines of the TOP pieces using zig-zag stitch or an overlocker Arrange […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Gabriella Jumpsuit Tutorial

Gabriella jumpsuit Tutorial

Gabriella Jumpsuit Tutorial Images are available in the pattern download. langkah 1 1.5cm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Melu ing puteran TIE ing setengah minangka ditampilake ing Piece pola. Nggawe lan Cut bebarengan CUTLINE ing. Melu ing daur ulang waistband ing setengah minangka ditampilake ing Piece pola lan nggawe. Turn […]

Read more