Tutorial Category: menang

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dachshunds Tutorial

Jasra Tee for Dachshunds Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Lay FRONT RIGHT lorone bebarengan karo BACK bebarengan lapisan Pundhak. Pin lan nggawe ing Panggonan. Gunakake nggawe Zig-Zag utawa nggawe babagan liya saindhenging project iki. Oleh nggunakake mesin ballpoint jersey jarum. langkah 2 Open […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Lay FRONT RIGHT lorone bebarengan karo BACK bebarengan lapisan Pundhak. Pin lan nggawe ing Panggonan. Gunakake nggawe Zig-Zag utawa nggawe babagan liya saindhenging project iki. Oleh nggunakake mesin ballpoint jersey jarum. langkah 2 Open […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

Fido Jumper Tutorial

langkah 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Skip this step if you plan to not use the HOOD: Lay bêsik hood lorone RIGHT bebarengan. Pin lan nggawe sak bek tengah lapisan sangu. Ensure to use a ballpoint jersey machine needle. langkah 2 Take the HEM CUFF, fold it in half lengthways and […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dogs Tutorial

Jasra Tee kanggo Dogs Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Lay FRONT RIGHT lorone bebarengan karo BACK bebarengan lapisan Pundhak. Pin lan nggawe ing Panggonan. Gunakake nggawe Zig-Zag utawa nggawe babagan liya saindhenging project iki. Oleh nggunakake mesin ballpoint jersey jarum. langkah 2 Open […]

Read more