Опис

Beanbag Чаир PDF моделот

Easy peasy beanbag chair pdf pattern. In FIVE sizes ranging from extra small (for very little bums) to large (for sharing!)

Превземи доаѓа во комплет со инструкции за печатење, боја туториал, шиење совети листови, како и PDF модел.

BEANBAG TUTORIAL

Осврти (1)

1 преглед за Beanbag Чаир PDF моделот

  1. Linda Gilham (проверат сопственикот)

    Excellent pattern

Само најавени корисници кои купиле овој производ може да ја напушти преглед.

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега