Шема за шиење Кимоно PDF – Герда Кимоно

Шема за шиење Кимоно PDF. Инспириран од кимоното што Герда го носи во филмот „Данската девојка“., ова кимоно се одликува со цела должина на ракавите со отворен грб што ја открива внатрешната обвивка. Половината може да се прицврсти со вратоврска. На предната страна на оваа облека има џебови со виткање. Оваа една големина што одговара на сите е пространа, удобно се вклопува и лесно се носи преку други слоеви.

Вклучена е целосна должина и пократок стил. Шемата вклучува печатење датотеки за А4, САД Писмо, A0 како и документот со целосна големина.

Една големина одговара на сите.

Напив до полите: Долго – 137цм / Кратко – 95цм

Ширина на грбот: 70цм

Должина на ракавот: Долго – 93цм / Кратко – 60цм

Преземањето доаѓа како документ со целосен размер за да ви овозможи да печатите на страници со различни големини, како и документи со големина A4 и US Letter.

Секој симнување доаѓа со упатство со боја шеми или фотографии.

А 1.5cm додаток споеви се вклучени во сите шема парчиња, освен ако не е поинаку назначено.

ГЕРДА КИМОНО УПАТСТВО

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Шема за шиење Кимоно PDF – Герда Кимоно
£8.50