категорија: додатоци

The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial

Џорџ Кап стан Почетен курс

George Flat Cap Tutorial Images are available in the pattern download. Чекор 1 5mm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Означи ги точките A, Б и Ц на врвот и странични парчиња користење тактика кројачки, креда или шивачка перо. Можеби ќе сакате да го користите поврзување (железо или шие во) […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Knot Hat Tutorial

Jessica Knot Hat Tutorial

Сликите се достапни симнување на модел. Чекор 1 With the two KNOT HAT pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open. Пин ,stitch and trim the seam allowances. Чекор 2 Cut 2 of the BEANIE HAT pattern pieces for the inner hat. With RIGHT SIDES together, fold the […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Hood Hat Tutorial

Jessica Hood Hat Tutorial

Сликите се достапни симнување на модел. Чекор 1 Begin by cutting out the pattern pieces. With RIGHT SIDES together, fold the darts. Пин, stitch and trim the seam allowance of the dart. Чекор 2 With the two hat pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open. Пин ,бод […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Beanie Hat Tutorial

Jessica Beanie Hat Tutorial

Сликите се достапни симнување на модел. Чекор 1 Begin by cutting out the pattern pieces. With RIGHT SIDES together, fold the darts. Пин, stitch and trim the seam allowance of the dart. Чекор 2 With the two hat pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open. Пин ,бод […]

Read more