категорија: Мачки

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kamilah Sweater Tutorial

Kamilah џемпер Почетен курс

Kamilah Sweater Tutorial Images are available in the pattern download. Чекор 1 Исечете ги сите парчиња на модел. Lay the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK along the shoulder seam. Игла и конец во место. Ensure to use a ballpoint jersey machine needle. Чекор 2 Свитка ракав НАДУВАН на половина по должината на ширина. […]

Read more