категорија: Адаптивно Облека

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial Images are available in the pattern download. Чекор 1 Печати на парче модел, се обезбеди да се држиме на страници заедно пред да се обидете да се намали било од парчиња од. Започнете со сечење на парчиња. Use zig zag stitch throughout this project or another stretch stitch.   Чекор 2 Lay the main FRONT and […]

Read more