категорија: кучиња

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dachshunds Tutorial

Jasra Tee for Dachshunds Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Исечете ги сите парчиња на модел. Lay the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK along the shoulder seam. Игла и конец во место. Користете цик-цак бод или други се водат бод текот на овој проект. Исто така се обезбеди да се користи игла химикалка дрес машина. Чекор 2 Open […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Исечете ги сите парчиња на модел. Lay the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK along the shoulder seam. Игла и конец во место. Користете цик-цак бод или други се водат бод текот на овој проект. Исто така се обезбеди да се користи игла химикалка дрес машина. Чекор 2 Open […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Adaptation for Dog Harness / Lead Tutorial

Adaptation for Dog Harness / Lead Tutorial

Чекор 1 On the garment, mark the placement of the slot. This will either be lengthways on the center back or parallel to the neckline. Ensure to check your placement is straight and level. If you are creating the adaptation for a harness, put the harness on your dog, then the garment to be altered […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

Бела Пижами за кучиња Почетен курс

  Without the front opening: With the front opening:   Чекор 1 Исечете ги сите парчиња на модел. Да одлучи дали да се користи аспираторот и BUTTONSTAND. Ако не го користите BUTTONSTAND, намалување на центарот предниот до солидна линија е прикажано на парче модел. Skip this step if you plan to not use […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rascal Jacket Tutorial

Rascal Jacket Tutorial

  Чекор 1 Исечете ги сите парчиња на модел. Lay the two COLLAR pieces RIGHT SIDES TOGETHER. Pin and stitch the seam allowance leaving the neckline seam open. CLIP and TRIM the seam allowance. Turn RIGHT SIDES OUT and press. Top stitch all around close to the edge. Чекор 2 Fold the PLEAT sections towards […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

Fido Jumper Tutorial

Чекор 1 Исечете ги сите парчиња на модел. Го прескокнете овој чекор ако планирате да не користете го аспираторот: Леј HOOD парчиња десната страна заедно. Игла и бод околу центарот задниот додаток споеви. Ensure to use a ballpoint jersey machine needle. Чекор 2 Земете HEM НАДУВАН, fold it in half lengthways and […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dogs Tutorial

Jasra Tee for Dogs Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Исечете ги сите парчиња на модел. Lay the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK along the shoulder seam. Игла и конец во место. Користете цик-цак бод или други се водат бод текот на овој проект. Исто така се обезбеди да се користи игла химикалка дрес машина. Чекор 2 Open […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Чекор 1 (collar option) Исечете ги сите парчиња на модел. Lay the two COLLAR pieces RIGHT SIDES TOGETHER. Pin and stitch the seam allowance leaving the neckline seam open. CLIP and TRIM the seam allowance. Turn RIGHT SIDES OUT and press. Top stitch all around close to the edge. Чекор 1 (hooded option) Lay the […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

Jasper Jacket for Dogs Tutorial

Чекор 1 Исечете ги сите парчиња на модел. Lay the two COLLAR pieces RIGHT SIDES TOGETHER. Pin and stitch the seam allowance leaving the neckline seam open. CLIP and TRIM the seam allowance. Turn RIGHT SIDES OUT and press. Top stitch all around close to the edge. Чекор 2 Lay the two BACK pieces RIGHT […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

Чекор 1 Исечете ги сите парчиња на модел. Го прескокнете овој чекор ако планирате да не користете го аспираторот: Леј HOOD парчиња десната страна заедно. Игла и бод околу центарот задниот додаток споеви. Користете цик-цак бод или други се водат бод текот на овој проект. Исто така се обезбеди да се користи игла химикалка дрес машина. Чекор […]

Read more