категорија: Коутс & јакни

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono Tutorial

Жизел Кимоно Почетен курс

Giselle Kimono Tutorial Images are available in the pattern download. Чекор 1 Ве молиме прочитајте ги упатствата за печатење! Со врски до ПОГРЕШНО СТРАНИ, се собира 1cm на едниот крај. Преклопете го задниот 5mm по двата долги страни и притиснете. Потоа се свитка на половина Тај прикривање на сурова рабовите претходно се претвори во. […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lily Waterfall Cardigan Tutorial

Lily Waterfall Cardigan Tutorial

Сликите се достапни симнување на модел. Чекор 1 1.5cm seam allowance included Begin by creating rolled hems along the long centre front seam allowance of the FRONT and the lower hems of the FRONT and BACK, and the SLEEVE cuffs. You may like to use a hemmer foot or manually turn the hems over […]

Read more