категорија: костими

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Princess Elsa Frozen Dress Tutorial

Принцеза Елса Замрзнати Облечи Почетен курс

Сликите се достапни симнување на модел. Чекор 1 Започнете со поставување НАЗАД 2 Десната страна, заедно со грбот здолниште по должината на половината. Пин, бод, трим, а заврши со користење на overlocker или цик-цак бод додаток споеви. Користете цик-цак бод или други се водат бод текот на овој проект. Also ensure to use a ballpoint jersey […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgia Chaps Tutorial

Georgia Chaps Tutorial

Images are available in the download version. Section 1 Begin by cutting out the pieces (including lining pieces if you require a lining). Mark the ZIP END on the FRONT of the chaps. If you are using a waterproof fabric, you will want to avoid using pins that will leave a permanent mark on the […]

Read more