Fido скокач џемпер Топ за кучиња PDF шиење на моделот

£7.00

Отстрани
SKU: N / A категории: , ,

Опис

Fido скокач џемпер Топ за кучиња PDF шиење на моделот

Sometimes your pup just wants to hang out in a cosy hoodie! Suitable for fleece fabrics and can be made with or without a hood.

Download comes complete with a colour tutorial.

Модел доаѓа како PDF документ на fullscale copyshop кои можат да се отпечатат на која било големина хартија, користејќи Adobe Reader за постер за печатење. Достапно прекинува излез страници А4. одделни страници А4 има страница броеви и ознаки, за да ви помогне да ги усогласат секоја страница правилно по печатење.

Ве молиме погледнете на инструкции за печатење за да дознаете како точно да се печати ја вашата шема за да се намалат.

PATTERN SETS

Small:

FRONT & BACK: големина Copyshop: 40cm x 30cm / страници А4: 4 / US letter: 4

HOOD SLEEVES CUFFS: големина Copyshop: 40cm x 40cm / страници А4: 6 / US letter: 4

Medium:

FRONT & BACK: големина Copyshop: 63cm x 48cm / страници А4: 9 / US letter: 9

HOOD SLEEVES CUFFS: големина Copyshop: 75cm x 38cm / страници А4: 8 / US letter: 8

Large:

FRONT & BACK: големина Copyshop: 81cm x 61cm / страници А4: 16 / US letter: 16

HOOD SLEEVES CUFFS: големина Copyshop: 92cm x 49cm / страници А4: 10 / US letter: 10

 

Дополнителни информации

куче Големини

МАЛИ (1-6), СРЕДНИ (7-12), ГОЛЕМИ (13-18), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Модел доаѓа како PDF документ на fullscale copyshop кои можат да се отпечатат на која било големина хартија, користејќи Adobe Reader за постер за печатење. Достапно прекинува излез страници А4. одделни страници А4 има страница броеви и ознаки, за да ви помогне да ги усогласат секоја страница правилно по печатење.

Ве молиме погледнете на инструкции за печатење за да дознаете како точно да се печати ја вашата шема за да се намалат.

PATTERN SETS

Small:

FRONT & BACK: големина Copyshop: 40cm x 30cm / страници А4: 4 / US letter: 4

HOOD SLEEVES CUFFS: големина Copyshop: 42cm x 39cm / страници А4: 8 / US letter: 6

Medium:

FRONT & BACK: големина Copyshop: 63cm x 48cm / страници А4: 9 / US letter: 9

HOOD SLEEVES CUFFS: големина Copyshop: 81cm x 40cm / страници А4: 8 / US letter: 8

Large:

FRONT & BACK: големина Copyshop: 81cm x 61cm / страници А4: 16 / US letter: 16

HOOD SLEEVES CUFFS: големина Copyshop: 100cm x 49cm / страници А4: 8 / US letter: 10

Ве молиме имајте во предвид дека сите преземања модел се на англиски јазик, Но можете да ја видите упатство тука во вашата избрана јазик со избирање на претпочитан јазик со кликнување “ПРЕВЕДУВАЈТЕ” во горниот десен агол на секоја страница и избирање на претпочитан јазик од паѓачкото мени.

Осврти

Нема рецензии уште.

Биди прв што ќе прегледа „Fido скокач џемпер Топ за кучиња PDF шиење на моделот”


Костуми за капење

Прикажи нашата палета на модели костим за капење
акциите