Q: Çfarë formati do të marr modelin tim në?

A: Të gjitha modelet dhe dokumentet shoqëruese janë dorëzuar në formatin PDF. Një skedë PDF është një format të njohur me lehtësi file për të gjitha llojet e pajisjeve dhe kompjutera dhe mund të jenë të shtypura lehtë.

To minimise the file sizes as much as possible, all PDF files are compressed into a ZIP file. A ZIP file can be easily opened on most computers simply by double clicking it.

In the event you are unable to open the ZIP file you may need to download a programme or app which can handle this type of file.

For iPhone and iPads, please try the ‘Documents by Readdleapp which can be downloaded for free from the App Store.

Q: Si mund të printoni modelin tim dhe si mund ta di sa faqe do të duhet për të shtypur në?

A: Me çdo shkarkim, udhëzime shtypjen janë të përfshira me imazhe. View the Udhëzime Shtypi. Printing is very easy and you have two options:

alternativë 1:

Adobe Reader (shkarko tuaj të lirë këtu)

Adobe Reader ju lejon të zgjidhni madhësinë tuaj faqe dhe të shohin se si ajo do të shtypura mbi ato faqe. Ju mund të zgjidhni për të shtuar shenjat dhe numrat e faqe të prerë për të ju lejojnë të lehtë të përshtaten në faqet e së bashku pasi ajo ka shtypur. Kjo metodë është një mënyrë e madhe për ju për të përfituar nga shtypje në letër të madhe në qoftë se ju printer e lejon atë, kështu duke shkurtuar në kohës së shpenzuar për rregullimin e pjesë së bashku.

alternativë 2:

Print the included pattern split onto A4 pages. All you need to do for this is to ensure you set your printer settings toactual size” ose “100%”.

Q: Si mund ta di nëse një model do të përshtaten madhësisë që unë dua që ajo të?

A: Ju lutem shikoni sizing Chart këtu për të zgjedhur nga matjet më të afërt për ata që kërkojnë.

Q: Unë sapo blerë modelin tim, si mund ta shkarkuar atë tani?

A: pas blerjes, ju do të merrni një email që përmban një lidhje që ju mund të klikoni mbi të cilat do të ju merr në fotografi shkarko tuaj. Alternatively you can access your account via the website link at the top of any page. Këtu do të ju tregojnë urdhrat dhe në dispozicion pa lidhje.

If you have purchased a pattern with a Dropbox link and are now unable to access it, please contact us with your purchase date and registered email address and we will send you the pattern via email.

Q: I bleu një model, por unë nuk mund ta shkarkuar atë, cfare duhet te bej?

A: Contact us immediately and we will ensure you get your pattern ASAP.

If you have purchased a pattern with a Dropbox link and are now unable to access it, please contact us with your purchase date and registered email address and we will send you the pattern via email.

Q: Unë nuk e kuptoj diçka në model tutorial dhe unë jam i mbërthyer, cfare duhet te bej?

A: Please visit our Support Forum and post a question. You may also find the answer you are looking for is already answered!

Q: Can I sell garments/items made using The Tailoress® patterns?

A: All The Tailoress® patterns can be used to produce a maximum of 50 physical garments/items for sale. To produce more please simply re-purchase the pattern to extend the license again by another 50.

All patterns and their accompanying files are strictly copyright of The Tailoress® and may not in anyway (original or derivative form) be distributed or sold on physically, digitally or otherwise.

Q: Are the A4 and US letter documents numbered?

A: In the top left of each page you will see Page 1 – Row 1 – Column 1. The next page will show Page 2 – Row 1 – Column 2 etc.. Rows are horizontal and Columns vertical.

You should match a vertical straight line on the right hand side of the page to the left hand side of the next page without a straight vertical line, matching the triangles to make diamonds. Fold the paper back along the vertical line to make matching the triangles easier. Your printer will print the pages row by row, so it is recommended to piece together each row and then piecing together the columns.

Always assemble the pages before cutting the pattern out.

Read more about printing here