Rreth Tailoress

Unique sewing patterns for women, children and home! Find inspiring digital PDF sewing patterns to download and get making immediately!

Womenswear PDF sewing patterns are in UK sizes 4-18 (size charts included to help you find your ideal size). Childrenswear PDF sewing patterns in sizes newborn to 14 vjeç!

Tailoress u krijua fillimisht për të vepruar si një pikë informacioni për njerëzit në kërkim për qepje e informacionit si dhe se si të bashkohen me klasat e mia që kam përdorur për të ofruar në nivel lokal. Ajo ka rritur që në pasionin tim të rëndë model dhe më ofron një prizë për të le krijimet e mia shkojnë më tej se vetëm studion time qepje. Çdo herë që unë të shesë një model Unë jam i ngazëllyer për të menduar se si ideja ime po bëhet dikujt tjetër dhe se si ata mund të interpretojnë atë.

Unë të përpiqet për të ofruar sa më shumë detaje dhe saktësi për secilin prej modeleve të mia dhe mësime tyre. Çdo model ka imazhe të plotë ngjyra me përshkrimet që shoqërojnë CAD tërhequr fotografi model. Duke pasur prerja studiuar gjerësisht model dhe nota dhe ka hartuar ato me dorë për më shumë se 10 vjet, Unë ndjehen të sigurt në aftësinë time për të dhënë të tjerëve një qasje të drejtpërdrejtë për rikrijimin e tyre.

Unë do të jenë të lumtur për të ndihmuar të gjithë ata që i ka blerë një model dhe zbulon çështje ose probleme dhe unë e gëzojnë dizajnimin gjëra të veçanta për të tjerët nëse kërkohet. Pra, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni me mua, nëse ju do të donte për të diskutuar ndonjë gjë!

 

aksionet