Fustani i veshjes Aziza për Sfinksin

Fustani i veshjes Aziza për Sfinksin

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aziza Dressing Gown for Sphynx

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim.

READ THE PRINTING INSTRUCTIONS BEFORE PRINTING WWW.THE-TAILORESS.COM/PRINTING-INSTRUCTIONS
1.5Kompensimi cm shtresë të përfshira

Suitable for fleece/jersey/towelling fabric

Turn the SLEEVE cuff back 1.5cm to the RIGHT SIDE, then fold it again back on itself 3cm.

Top stitch close to the edge on the RIGHT SIDE.

Match the back SLEEVE armhole with the BACK, RIGHT SIDES together.

Pin dhe thur. Finish with either an overlocker or zig-zag stitch. Trim ndihmë shtresë.

Match the FRONT armhole with the front SLEEVE, RIGHT SIDES together.

Gjilpere, thur dhe të përfundojë sa më parë.

Hapat Përsëriteni 1-2 for the other armhole.

Vendosni anët e së drejtës së përparme së bashku me BACK, matching the side seam and SLEEVE seam allowances.

Gjilpere, stitch and finish.

Clip almost up to the seam allowance at the underarm point to allow the garment to lay flat once turned. If you have finished the seam allowance close to the body this may not be necessary

Finish the garment hemline using your preferred finishing method.

Turn the hemline towards the WRONG SIDE 1.5cm.

Topstitch to secure.

Fold the length of the COLLAR in half RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the two shorter ends. Clip the corners and trim down to 5mm.

Turn RIGHT SIDES out.

Match the raw edges of the COLLAR around the garment opening.

Gjilpere, stitch and finish.

Top stitch close to the seam from the RIGHT SIDE to secure the seam allowance flat.

Lay the two WAISTBAND pieces RIGHT SIDES together.

Pin and stitch all around leaving a gap of approximately 10cm to turn right sides out.

Turn RIGHT SIDES out and press seams flat. Top stitch around the edges to hold flat and seal the 10cm opening.

Apply a piece of velcro to either side of the WAISTBAND at the ends, approximately 5cm long.

Align the WAISTBAND with the underarm points.

Top stitch through the WAISTBAND and BACK to secure in place.

Download the Aziza Dressing Gown PDF Sewing Pattern here

aksionet