kategori: aksesorë

The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial - Concealed Tape Version

George Flat Cap Tutorial – Concealed Tape Version

George Flat Cap Tutorial – Concealed Tape Version Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm lejimi i qepjes së përfshirë përfshirë Prerë të gjitha pjesët e modelit. Mark pikat a, B dhe C në majë dhe anën copa duke përdorur litar rrobaqepës-së, shkumës ose stilolaps rrobaqepëse së. Ju mund të dëshironi të përdorni interfacing (iron […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 5mm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Mark pikat a, B dhe C në majë dhe anën copa duke përdorur litar rrobaqepës-së, shkumës ose stilolaps rrobaqepëse së. Ju mund të dëshironi të përdorni interfacing (hekur ose qepur në) […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Knot Hat Tutorial

Jessica Knot Hat Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Me dy pjesët KNOT HAT SIDES RIGHT së bashku, pin mbi shtesën e damarit, duke e lënë të hapur buzën e poshtme. Gjilpere ,qepni dhe shkurtoni shtesat e damarit. hap 2 Prerje 2 të modeleve BEANIE HAT copa për kapelën e brendshme. Me SIDES E DREJTA bashke, paloset […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Beanie Hat Tutorial

Jessica Beanie Hat Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Filloni duke prerë pjesët e modelit. Me SIDES E DREJTA bashke, palosni shigjetat. Gjilpere, qepni dhe shkurtoni shtesën e qepës së shigjetës. hap 2 Me dy pjesët e kapelave SIDES E DREJTA së bashku, pin mbi shtesën e damarit, duke e lënë të hapur buzën e poshtme. Gjilpere ,syth […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgia Chaps Tutorial

Georgia Chaps Tutorial

Images are available in the download version. seksion 1 Begin by cutting out the pieces (including lining pieces if you require a lining). Mark the ZIP END on the FRONT of the chaps. If you are using a waterproof fabric, you will want to avoid using pins that will leave a permanent mark on the […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Garment Bag Tutorial

Veshje qese Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët kryesore qese veshje dhe copa rreshtim (përdorin pjesë të njëjta për të prerë copa rreshtim). Filloni duke i prerë jashtë copë BACK. Pastaj ndani copë model përsëri në 3 duke i prerë poshtë dhe nëpër linjat thye. Remember to add 1.5cm seam allowance to the lower […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Patchwork Apron Tutorial

Patchwork platformës Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët. hap 2 Place inner and outer pocket pieces right sides together. Pin dhe thur. hap 3 Trim and clip the pocket seam allowance to allow it to lay flat once turned right sides out. hap 4 Turn pocket right sides out and press flat. hap 5 Use a large […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Santa Cape Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Begin by cutting the INNER CAPE then trim to the dashed line to cut the CAPE TRIM. You may choose to trace off the CAPE TRIM section so you can use the INNER CAPE pattern for future use. Pin and stitch OUTER HOOD 1 pieces to the […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Adjustable Bra Strap Tutorial

Adjustable Bra rrip Tutorial

hap 1 Use bra strap elastic or lengths of bias cut fabric that has been folded both sides to the centre, then in half again and stitched close to the edge. Cut two lengths 50cm long and two lengths 10 cm long. You will also need some bra strap findings (sliders and rings) as shown. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case Tutorial

Guitar Case Tutorial

hap 1 Begin by cutting out the back guitar piece, followed by the two front pieces (cut from the same pattern piece. Ensure to add the 1.5cm seam allowance to the cutline. Apply a small square of the oil cloth fabric to both ends of the zip. This will be folded back and used to […]

Lexo më shumë