kategori: aksesorë

The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 5mm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Mark pikat a, B dhe C në majë dhe anën copa duke përdorur litar rrobaqepës-së, shkumës ose stilolaps rrobaqepëse së. Ju mund të dëshironi të përdorni interfacing (hekur ose qepur në) […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Knot Hat Tutorial

Jessica Knot Hat Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Me dy pjesët KNOT HAT SIDES RIGHT së bashku, pin mbi shtesën e damarit, duke e lënë të hapur buzën e poshtme. Gjilpere ,qepni dhe shkurtoni shtesat e damarit. hap 2 Prerje 2 të modeleve BEANIE HAT copa për kapelën e brendshme. Me SIDES E DREJTA bashke, paloset […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Hood Hat Tutorial

Jessica Hood Hat Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Filloni duke prerë pjesët e modelit. Me SIDES E DREJTA bashke, palosni shigjetat. Gjilpere, qepni dhe shkurtoni shtesën e qepës së shigjetës. hap 2 Me dy pjesët e kapelave SIDES E DREJTA së bashku, pin mbi shtesën e damarit, duke e lënë të hapur buzën e poshtme. Gjilpere ,syth […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Beanie Hat Tutorial

Jessica Beanie Hat Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Filloni duke prerë pjesët e modelit. Me SIDES E DREJTA bashke, palosni shigjetat. Gjilpere, qepni dhe shkurtoni shtesën e qepës së shigjetës. hap 2 Me dy pjesët e kapelave SIDES E DREJTA së bashku, pin mbi shtesën e damarit, duke e lënë të hapur buzën e poshtme. Gjilpere ,syth […]

Lexo më shumë