kategori: kominoshe për fënijë

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lyra Romper Pyjama Tutorial

Lyra Romper Pajama Tutorial

Imazhet Tutorial të Lyra Romper Pajama janë në dispozicion në modelin e shkarkimit. hap 1 1.5cm lejimi i qepjes së përfshirë përfshirë Prerë të gjitha pjesët e modelit. Vendosni anët e së drejtës së përparme së bashku me BACK. Pin dhe thur në cepin e shpatullave. Përfundoni kompensimin e qepjes duke përdorur thurin zig-zag ose një thur mbingarkues. Trim ndihmë shtresë. përdorim […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper Tutorial for Babies

Harry Romper Tutorial për Bebet

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Shtypni copën e modelit, sigurohuni të ngjitni faqet së bashku përpara se të përpiqeni të shkurtoni ndonjë nga pjesët. Filloni duke prerë copa. Decide whether to use a HOOD or not and cut the correct OPENING CUFF pattern piece. hap 2 Lay inner hood pieces […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper Tutorial

Molly Romper Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në versionin e shkarkuar. seksion 1 shënim: Nëse jeni duke shtypur modelin e ndarë në faqet A4, së pari rregulloni faqet dhe ngjitni së bashku për të siguruar që të përputheni pjesët e sakta së bashku. Vendosni pjesët e pasme SIDES E DREJTA së bashku. Pin dhe qep shtresën e pasme të qendrës. Ulni dhe përfundoni lejimin e qepjes. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Tutorial

Nellie Romper Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në Hapin e versionit të shkarkuar 1 Shtypni copën e modelit, sigurohuni të ngjitni faqet së bashku përpara se të përpiqeni të shkurtoni ndonjë nga pjesët. Filloni duke prerë copa. hap 2 FRONT Lay 1 SIDAT E DREJTA së bashku me BACK. Gjilpere, qepni dhe shkurtoni shtesën e qepjes anësore. Përfundoni duke përdorur zig-zag […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Romper Tutorial

Jessica shtatanik Romper Tutorial

hap 1 shënim: Nëse jeni duke shtypur modelin e ndarë në faqet A4, së pari rregulloni faqet dhe ngjitni së bashku për të siguruar që të përputheni pjesët e sakta së bashku. Zgjidhni për të prerë ose një grup të pjesëve HOOD ose dy (të ketë një rreshtim). Vendosni dy pjesë të buta SIDES E DREJTA së bashku. Pin dhe qep qendrën […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bunny Rabbit Costume Playsuit Pyjama Tutorial

Bunny Rabbit kostum Pajama Playsuit Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Use a ballpoint sewing machine needle on a medium size stitch. hap 2 Match the front and back shoulder seams and pin and stitch, Trim the seam allowance then overlock or zig-zag the seam. From now on this will be referred to […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lamb Playsuit Costume Pyjama Tutorial

Lamb Playsuit kostum Pajama Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Use a ballpoint sewing machine needle on a medium size stitch. hap 2 Match the front and back shoulder seams and pin and stitch, Trim the seam allowance then overlock or zig-zag the seam. From now on this will be referred to […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chick Playsuit Costume Pyjama Tutorial

Chick Playsuit kostum Pajama Tutorial

  hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Use a ballpoint sewing machine needle on a medium size stitch. hap 2 Match the front and back shoulder seams and pin and stitch, Trim the seam allowance then overlock or zig-zag the seam. From now on this will be referred […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - KITTEN - Playsuit Costume Pyjama Tutorial

Kotele – Playsuit kostum Pajama Tutorial

  hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Use a ballpoint sewing machine needle on a medium size stitch. hap 2 Match the front and back shoulder seams and pin and stitch, Trim the seam allowance then overlock or zig-zag the seam. From now on this will be referred […]

Lexo më shumë