kategori: fëmijë

The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial - Concealed Tape Version

George Flat Cap Tutorial – Concealed Tape Version

George Flat Cap Tutorial – Concealed Tape Version Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm lejimi i qepjes së përfshirë përfshirë Prerë të gjitha pjesët e modelit. Mark pikat a, B dhe C në majë dhe anën copa duke përdorur litar rrobaqepës-së, shkumës ose stilolaps rrobaqepëse së. Ju mund të dëshironi të përdorni interfacing (iron […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Shtypni copën e modelit, sigurohuni të ngjitni faqet së bashku përpara se të përpiqeni të shkurtoni ndonjë nga pjesët. Filloni duke prerë copa. Use zig zag stitch throughout this project or another stretch stitch.   hap 2 Lay the main FRONT and […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top for Children

Rosana Top për Fëmijë

Rosana Top for Children Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by laying the FRONT & BACK GATHERED PANEL RIGHT SIDES together. Sew the centre back seam line. If your panel requires side seam joins, sew those also. Finish the seam allowances with zig-zag stitch or an overlocker. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 5mm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Mark pikat a, B dhe C në majë dhe anën copa duke përdorur litar rrobaqepës-së, shkumës ose stilolaps rrobaqepëse së. Ju mund të dëshironi të përdorni interfacing (hekur ose qepur në) […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper Tutorial for Children

Harry Romper Tutorial për Fëmijë

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Shtypni copën e modelit, sigurohuni të ngjitni faqet së bashku përpara se të përpiqeni të shkurtoni ndonjë nga pjesët. Filloni duke prerë copa. Decide whether to use a HOOD or not and cut the correct OPENING CUFF pattern piece. hap 2 Lay inner hood pieces […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Princess Elsa Frozen Dress Tutorial

Princess Elsa ngrira Dress Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Begin by laying BACK 2 RIGHT SIDES together with BACK SKIRT along the waistline. Gjilpere, syth, trim and finish using an overlocker or zig zag stitch the seam allowance. Përdorni syth Zig-Zag ose syth tjetër shtrirje në të gjithë këtë projekt. Also ensure to use a ballpoint jersey […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Arabella Top Tutorial

Arabella Top Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 1.5cm seam allowance included Lay the FRONT EDGING RIGHT SIDES together with the top FRONT. Ease on and pin in place. Thur ndihmë shtresë. Trim back to 5mm. Repeat for the BACK EDGING and BACK pieces. hap 2 Fold the unstitched seam allowance of the […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper Tutorial

Molly Romper Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në versionin e shkarkuar. seksion 1 shënim: Nëse jeni duke shtypur modelin e ndarë në faqet A4, së pari rregulloni faqet dhe ngjitni së bashku për të siguruar që të përputheni pjesët e sakta së bashku. Vendosni pjesët e pasme SIDES E DREJTA së bashku. Pin dhe qep shtresën e pasme të qendrës. Ulni dhe përfundoni lejimin e qepjes. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Tutorial

Nellie Romper Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në Hapin e versionit të shkarkuar 1 Shtypni copën e modelit, sigurohuni të ngjitni faqet së bashku përpara se të përpiqeni të shkurtoni ndonjë nga pjesët. Filloni duke prerë copa. hap 2 FRONT Lay 1 SIDAT E DREJTA së bashku me BACK. Gjilpere, qepni dhe shkurtoni shtesën e qepjes anësore. Përfundoni duke përdorur zig-zag […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jedi Cloak Tutorial

Jedi Cloak Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Lay the SLEEVE FACING RIGHT SIDES together with the SLEEVE. Pin dhe thur. Grade the seam allowance. hap 2 Turn the FRONT facing to the WRONG SIDE. Pin and stitch the HEM up until the edge of the FRONT facing. Clip and grade the seam allowance. hap […]

Lexo më shumë