kategori: dresses

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Princess Elsa Frozen Dress Tutorial

Princess Elsa ngrira Dress Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Begin by laying BACK 2 RIGHT SIDES together with BACK SKIRT along the waistline. Gjilpere, syth, trim and finish using an overlocker or zig zag stitch the seam allowance. Përdorni syth Zig-Zag ose syth tjetër shtrirje në të gjithë këtë projekt. Also ensure to use a ballpoint jersey […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Hermia Regency Dress / Costume Tutorial

Hermia Regency Dress / kostum Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Mark the ELASTIC CHANNEL lines on the BACK and FRONT pieces. Lay BACK and FRONT RIGHT SIDES TOGETHER. Match the ELASTIC CHANNEL lines on one side seam. Pin dhe thur në vend. Finish the seam using an overlocker or zig-zag stitch. hap 2 Open out the garment […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial

Isabel Shami Dress Tutorial

`Step 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Cut the correct size square for your dress (option 1) or top (option 2) skirt. Cut one extra BACK and FRONT piece if you are lining the bodice. Lining is recommended if the fabric you are using is quite heavy or if you are making the garment […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Bridesmaid Dress Tutorial

Heidi Rose Flower nuses Dress Tutorial

hap 1 Prerë nga copa model nga. You will need two each of the Front and Back. Një grup do të formojnë rreshtim. Lay the two Front pieces Right Sides together. Pin dhe thur vrimë e mëngës, sup dhe neckline ndihmat damar. hap 2 Fold the Back pieces Right Sides together. Pin and stitch the […]

Lexo më shumë