kategori: Rompers

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Shtypni copën e modelit, sigurohuni të ngjitni faqet së bashku përpara se të përpiqeni të shkurtoni ndonjë nga pjesët. Filloni duke prerë copa. Use zig zag stitch throughout this project or another stretch stitch.   hap 2 Lay the main FRONT and […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper Tutorial for Children

Harry Romper Tutorial për Fëmijë

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Shtypni copën e modelit, sigurohuni të ngjitni faqet së bashku përpara se të përpiqeni të shkurtoni ndonjë nga pjesët. Filloni duke prerë copa. Decide whether to use a HOOD or not and cut the correct OPENING CUFF pattern piece. hap 2 Lay inner hood pieces […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper Tutorial

Molly Romper Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në versionin e shkarkuar. seksion 1 shënim: Nëse jeni duke shtypur modelin e ndarë në faqet A4, së pari rregulloni faqet dhe ngjitni së bashku për të siguruar që të përputheni pjesët e sakta së bashku. Vendosni pjesët e pasme SIDES E DREJTA së bashku. Pin dhe qep shtresën e pasme të qendrës. Ulni dhe përfundoni lejimin e qepjes. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Tutorial

Nellie Romper Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në Hapin e versionit të shkarkuar 1 Shtypni copën e modelit, sigurohuni të ngjitni faqet së bashku përpara se të përpiqeni të shkurtoni ndonjë nga pjesët. Filloni duke prerë copa. hap 2 FRONT Lay 1 SIDAT E DREJTA së bashku me BACK. Gjilpere, qepni dhe shkurtoni shtesën e qepjes anësore. Përfundoni duke përdorur zig-zag […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bunny Rabbit Costume Playsuit Pyjama Tutorial

Bunny Rabbit kostum Pajama Playsuit Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Use a ballpoint sewing machine needle on a medium size stitch. hap 2 Match the front and back shoulder seams and pin and stitch, Trim the seam allowance then overlock or zig-zag the seam. From now on this will be referred to […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lamb Playsuit Costume Pyjama Tutorial

Lamb Playsuit kostum Pajama Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Use a ballpoint sewing machine needle on a medium size stitch. hap 2 Match the front and back shoulder seams and pin and stitch, Trim the seam allowance then overlock or zig-zag the seam. From now on this will be referred to […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chick Playsuit Costume Pyjama Tutorial

Chick Playsuit kostum Pajama Tutorial

  hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Use a ballpoint sewing machine needle on a medium size stitch. hap 2 Match the front and back shoulder seams and pin and stitch, Trim the seam allowance then overlock or zig-zag the seam. From now on this will be referred […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - KITTEN - Playsuit Costume Pyjama Tutorial

Kotele – Playsuit kostum Pajama Tutorial

  hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Use a ballpoint sewing machine needle on a medium size stitch. hap 2 Match the front and back shoulder seams and pin and stitch, Trim the seam allowance then overlock or zig-zag the seam. From now on this will be referred […]

Lexo më shumë