kategori: Dogs

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dachshunds Tutorial

Jasra Tee for Dachshunds Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Vendosni ANIDT E DREJTA TONT PARONT së bashku me Prapa përgjatë damarit të shpatullave. Pin dhe thur në vend. Përdorni syth Zig-Zag ose syth tjetër shtrirje në të gjithë këtë projekt. Gjithashtu të sigurojë për të përdorur një gjilpërë makine Dresat Ballpoint. hap 2 Open […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Vendosni ANIDT E DREJTA TONT PARONT së bashku me Prapa përgjatë damarit të shpatullave. Pin dhe thur në vend. Përdorni syth Zig-Zag ose syth tjetër shtrirje në të gjithë këtë projekt. Gjithashtu të sigurojë për të përdorur një gjilpërë makine Dresat Ballpoint. hap 2 Open […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Adaptation for Dog Harness / Lead Tutorial

Përshtatja për qen parzmore / Tutorial Lead

hap 1 On the garment, mark the placement of the slot. This will either be lengthways on the center back or parallel to the neckline. Ensure to check your placement is straight and level. If you are creating the adaptation for a harness, put the harness on your dog, then the garment to be altered […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

Bella Pajamas për Dogs Tutorial

  Without the front opening: With the front opening:   hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Decide whether to use a HOOD and BUTTONSTAND. If you are not using the BUTTONSTAND, cut the center front to the solid line shown on the pattern piece. Skip this step if you plan to not use […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rascal Jacket Tutorial

Rascal xhaketë Tutorial

  hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Lay the two COLLAR pieces RIGHT SIDES TOGETHER. Pin and stitch the seam allowance leaving the neckline seam open. CLIP and TRIM the seam allowance. Turn RIGHT SIDES OUT and press. Top stitch all around close to the edge. hap 2 Fold the PLEAT sections towards […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

Fido Jumper Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Skip this step if you plan to not use the HOOD: Lay the HOOD pieces RIGHT SIDES together. Pin and stitch around the center back seam allowance. Sigurohuni që të përdorni një gjilpërë për makinën me triko. hap 2 Take the HEM CUFF, fold it in half lengthways and […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dogs Tutorial

Jasra Tee për Dogs Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Vendosni ANIDT E DREJTA TONT PARONT së bashku me Prapa përgjatë damarit të shpatullave. Pin dhe thur në vend. Përdorni syth Zig-Zag ose syth tjetër shtrirje në të gjithë këtë projekt. Gjithashtu të sigurojë për të përdorur një gjilpërë makine Dresat Ballpoint. hap 2 Open […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Timmy Gilet for Dogs Tutorial

hap 1 (collar option) Prerë nga të gjitha pjesët e model. Lay the two COLLAR pieces RIGHT SIDES TOGETHER. Pin and stitch the seam allowance leaving the neckline seam open. CLIP and TRIM the seam allowance. Turn RIGHT SIDES OUT and press. Top stitch all around close to the edge. hap 1 (hooded option) vë […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

Jasper xhaketë për Dogs Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Lay the two COLLAR pieces RIGHT SIDES TOGETHER. Pin and stitch the seam allowance leaving the neckline seam open. CLIP and TRIM the seam allowance. Turn RIGHT SIDES OUT and press. Top stitch all around close to the edge. hap 2 Lay the two BACK pieces RIGHT […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

Toby Raglan mëngë Jumper Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Skip this step if you plan to not use the HOOD: Lay the HOOD pieces RIGHT SIDES together. Pin and stitch around the center back seam allowance. Përdorni syth Zig-Zag ose syth tjetër shtrirje në të gjithë këtë projekt. Gjithashtu të sigurojë për të përdorur një gjilpërë makine Dresat Ballpoint. hap […]

Lexo më shumë