kategori: veshje për meshkuj

The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial - Concealed Tape Version

George Flat Cap Tutorial – Concealed Tape Version

George Flat Cap Tutorial – Concealed Tape Version Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm lejimi i qepjes së përfshirë përfshirë Prerë të gjitha pjesët e modelit. Mark pikat a, B dhe C në majë dhe anën copa duke përdorur litar rrobaqepës-së, shkumës ose stilolaps rrobaqepëse së. Ju mund të dëshironi të përdorni interfacing (iron […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chris Tee Tutorial

Chris Tee Tutorial

Chris Tee Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by laying the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK. Align the shoulder seam allowances. Gjilpere, stitch and finish using zig-zag stitch or an overlocker. hap 2 Open up the FRONT and BACK sections with the RIGHT SIDES […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bruce Tee Tutorial

Bruce Tee Tutorial

Bruce Tee Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by laying the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK. Align the shoulder seam allowances. Gjilpere, stitch and finish using zig-zag stitch or an overlocker. hap 2 Open up the FRONT and BACK sections with the RIGHT SIDES […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Joey Tee Tutorial

Joey Tee Tutorial

Joey Tee Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar ndonjë bilancit ose zbutjen e shenjave. Kjo veshje do të ketë shtrirje të arsyeshme për atë kështu që është e rekomanduar për të përdorur Zig-Zag thur kudo një shtresë është ndërtuar. Lay the front edge of the SLEEVE armhole to the FRONT armhole, […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alexander Tee Tutorial

Alexander Tee Tutorial

Alexander Tee Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm lejimi i qepjes së përfshirë përfshirë Prerë të gjitha pjesët e modelit. Begin by matching the seam allowances of FRONT 1 dhe FRONT 2 RIGHT SIDES together. Pin dhe thur. Finish the seam allowance either with an overlocker or zig-zag stitch. Përsëriteni për FRONT 2 […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 5mm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Mark pikat a, B dhe C në majë dhe anën copa duke përdorur litar rrobaqepës-së, shkumës ose stilolaps rrobaqepëse së. Ju mund të dëshironi të përdorni interfacing (hekur ose qepur në) […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Santa Cape Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Begin by cutting the INNER CAPE then trim to the dashed line to cut the CAPE TRIM. You may choose to trace off the CAPE TRIM section so you can use the INNER CAPE pattern for future use. Pin and stitch OUTER HOOD 1 pieces to the […]

Lexo më shumë