kategori: T-Këmisha

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chris Tee Tutorial

Chris Tee Tutorial

Chris Tee Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by laying the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK. Align the shoulder seam allowances. Gjilpere, stitch and finish using zig-zag stitch or an overlocker. hap 2 Open up the FRONT and BACK sections with the RIGHT SIDES […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bruce Tee Tutorial

Bruce Tee Tutorial

Bruce Tee Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by laying the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK. Align the shoulder seam allowances. Gjilpere, stitch and finish using zig-zag stitch or an overlocker. hap 2 Open up the FRONT and BACK sections with the RIGHT SIDES […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Joey Tee Tutorial

Joey Tee Tutorial

Joey Tee Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar ndonjë bilancit ose zbutjen e shenjave. Kjo veshje do të ketë shtrirje të arsyeshme për atë kështu që është e rekomanduar për të përdorur Zig-Zag thur kudo një shtresë është ndërtuar. Lay the front edge of the SLEEVE armhole to the FRONT armhole, […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alexander Tee Tutorial

Alexander Tee Tutorial

Alexander Tee Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm lejimi i qepjes së përfshirë përfshirë Prerë të gjitha pjesët e modelit. Begin by matching the seam allowances of FRONT 1 dhe FRONT 2 RIGHT SIDES together. Pin dhe thur. Finish the seam allowance either with an overlocker or zig-zag stitch. Përsëriteni për FRONT 2 […]

Lexo më shumë