kategori: dresses

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Valentina Dress Tutorial

Valentina Dress Tutorial

Valentina Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Cut out all pattern pieces and mark pleats. Use a jersey ballpoint needle throughout and a stretch stitch such as zig zag unless otherwise stated. OPSIONALE: Finish the seam allowance along the necklines of the TOP pieces using zig-zag stitch or an overlocker. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress Tutorial

Renata Dress Tutorial

Renata Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by folding the SLEEVE CUFF in half and applying to the SLEEVE RIGHT SIDES together. Match the raw edges then sew the seam allowance. Finish the seam allowance either with zig zag stitch or an overlocker. Choose which […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress Tutorial

Eloise Top & Dress Tutorial

Eloise Top & Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm lejimi i qepjes së përfshirë përfshirë Prerë të gjitha pjesët e modelit. Place the SHOULDER piece RIGHT SIDES together with the SHOULDER LINING. Pin and stitch around the neckline and centre backs and along the shoulder seam allowances. Clip and trim the curved […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress Tutorial

Freya Dress Tutorial

Freya Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm lejimi i qepjes së përfshirë përfshirë Prerë të gjitha pjesët e modelit. Mark the SIDE SPLIT points using chalk or tailor’s tacks. Finish the side seam allowances using zig-zag stitch or an overlocker. Përdorni syth Zig-Zag ose syth tjetër shtrirje në të gjithë këtë projekt. Also ensure […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Princess Elsa Frozen Dress Tutorial

Princess Elsa ngrira Dress Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Begin by laying BACK 2 RIGHT SIDES together with BACK SKIRT along the waistline. Gjilpere, syth, trim and finish using an overlocker or zig zag stitch the seam allowance. Përdorni syth Zig-Zag ose syth tjetër shtrirje në të gjithë këtë projekt. Also ensure to use a ballpoint jersey […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Karli Dress Tutorial

Karli Dress Tutorial

Karli Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by cutting out the lengths for the skirts. Cut two lengths, 55cm x the fabric width from the main garment fabric and two lengths 50cm x the fabric length of the lining fabric. Mark the dart placements using […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Agatha Dress Tutorial

Agatha Dress Tutorial

Images are available in the download version. seksion 1 Create a rolled hem on the FRONT and BACK SKIRT and SLEEVE cuffs (if you are using them) using a hemmer foot or by manually turning the seam allowances over approx. 7.5mm once then again 7.5mm. Stitch using zig-zag stitch. seksion 2 Lay the two FRONT […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jennie Dress Tutorial

Jennie Dress Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët model. Fold the NECKLINE CUFF and ARMHOLE CUFFS in half RIGHT SIDES together. Pin and stitch to create complete loops. Use zig-zag stitch or another stretch stitch throughout this project. hap 2 Lay the FRONT and BACK RIGHT SIDES together. Pin and stitch the shoulder and side seams. Finish […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penelope Dress Tutorial

Penelope Dress Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Pin dhe thur dy shigjetat në copa TOP. Pin dhe thur dy shigjetat në copa TOP. hap 2 Vendi Waist DREJTA palët së bashku me dy copa TOP, duke siguruar që të shkojë në pikën rënie qafën në qendër para. Pin dhe thur. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Georgianna Dress Tutorial

Georgianna Dress Tutorial Step 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Mark the FRONT darts using tailor’s tacks. Pin and stitch the darts. shtyp. hap 2 Lay the FRONT and BACK garment pieces RIGHT SIDES together. Pin dhe thur seams sup. Pin and stitch the side seams. Finish the seam allowances with zig-zag stitch […]

Lexo më shumë