kategori: dollakë

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Caitlyn Leggings Tutorial

Caitlyn dollakë Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Lay Front on Back Right Sides together. Pin and stitch the side seams together using zig-zag stitch. Finish the seams using an overlocker or zig-zag stitch. Repeat for other leg. hap 2 Turn both legs Wrong Sides out. Insert one leg into the other and match the […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessie Leggings Tutorial

Jessie dollakë Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Pritini një gjatësi prej elastike për brezin si më poshtë: SIZE LENGTH 4 57cm 6 59cm 8 61cm 10 65cm 12 69cm 14 73cm 16 77cm 18 81cm Fold Leggings in half Right Sides together, pin dhe qep me Zig-Zag syth përgjatë damar brenda këmbë. Finish […]

Lexo më shumë