kategori: Pantallona të shkurtra

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Shorts Tutorial

Claudia Shorts Tutorial

Claudia Shorts Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included You may like to line the shorts for extra durability. Përdorni dyfishtë njëjtën strukturë ose një rrjetë dhe thjesht të dyfishtë deri copa si ju qep. Filloni duke vendosur copa model dy pantallona të shkurtra DREJTA palët së bashku. Gjilpere […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kara Shorts Tutorial

Kara Shorts Tutorial

Kara Shorts Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included You may like to line the shorts for extra durability. Përdorni dyfishtë njëjtën strukturë ose një rrjetë dhe thjesht të dyfishtë deri copa si ju qep. Filloni duke vendosur copa model dy pantallona të shkurtra DREJTA palët së bashku. Gjilpere […]

Lexo më shumë