kategori: Skirts

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Juliana Skirt Tutorial

Juliana pantallona të gjera Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Begin by laying the WAISTBAND interfacing RIGHT SIDES together with the main WAISTBAND. Nëse jeni duke përdorur hekur në interfacing, join it now. Fold the WAISTBAND in half and joining the shorter seam allowances. Pin dhe thur ndihmë shtresë. hap 2 Take your length of […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Skirt Tutorial

Tatiana pantallona të gjera Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Cut one length of 25mm wide elastic the same length as your Waistband pattern piece. Finish the side and hem seam allowances of the Back and Front pieces using either an overlocker or zig-zag stitch. Trim nëse është e nevojshme. Mark side split points on Front and Back pieces. […]

Lexo më shumë