kategori: swimwear

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Charlize Swimsuit Tutorial

Charlize Swimsuit Tutorial

Imazhet tutoriale të rroba banje Charlize janë në dispozicion në shkarkimin e modelit. hap 1 Palosni copën TIE LOOPS përgjysmë përgjatë gjatësisë së saj ANIDT E DREJTA së bashku. Qepni shtresën e qepjes duke përdorur thurjen zig-zag. Kthejeni anët e drejtë duke përdorur një shtresë Turner. Cut into the TIE LOOPS into the 10 sections shown on the pattern piece. Align […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sabrina Swimsuit Tutorial

Sabrina Swimsuit Tutorial

Sabrina Swimsuit Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Cut out all pieces. Lay the two FRONT pieces RIGHT SIDES together. Lay the GUSSET piece on top and line up. Pin the elastic to the leg and angled side seam allowances as shown on the image. Stitch using […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Tutorial

Monokini Tutorial

Monokini Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët. Lay the two FRONT pieces RIGHT SIDES together. Lay the GUSSET piece on top and line up. Pin the elastic to all seam allowances except for tie loop and crotch opening. Stitch using zig-zag. Trim the excess seam allowance. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Shorts Tutorial

Claudia Shorts Tutorial

Claudia Shorts Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included You may like to line the shorts for extra durability. Përdorni dyfishtë njëjtën strukturë ose një rrjetë dhe thjesht të dyfishtë deri copa si ju qep. Filloni duke vendosur copa model dy pantallona të shkurtra DREJTA palët së bashku. Gjilpere […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kara Shorts Tutorial

Kara Shorts Tutorial

Kara Shorts Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included You may like to line the shorts for extra durability. Përdorni dyfishtë njëjtën strukturë ose një rrjetë dhe thjesht të dyfishtë deri copa si ju qep. Filloni duke vendosur copa model dy pantallona të shkurtra DREJTA palët së bashku. Gjilpere […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Marisa Bikini Tutorial

hap 1 Filloni duke i prerë nga copa model për madhësinë e nevojshme. Dele bigëzim për madhësinë e saktë dhe kasetë në vend. hap 2 Prerë nga të gjitha pjesët model. Vë pëlhurë dhe rreshtim kryesor pëlhurë DREJTA anët bashku. Shtroj fortesë në krye të copë FRONT rreshtim deri shtresë bigëzim. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Monokini Tutorial

Marisa Monokini Tutorial

hap 1 Filloni duke i prerë nga copa model për madhësinë e nevojshme. Dele bigëzim për madhësinë e saktë dhe kasetë në vend. hap 2 Prerë nga të gjitha pjesët model. Vë pëlhurë dhe rreshtim kryesor pëlhurë DREJTA anët bashku. Shtroj fortesë në krye të copë FRONT rreshtim deri shtresë bigëzim. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - V-Neck Swimsuit Tutorial

V-qafën Swimsuit Tutorial

  hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët model. Cut centre front and centre back on the fold. You will need to cut two of each piece (except the inner gusset piece). The swimsuit is reversible and we will be concealing all the seams inside. Consider this when choosing your fabrics as you will be able […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Monokini Tutorial

Barbara Monokini Tutorial

Images are included in the pattern download. hap 1 Place the TOP FRONT lining and outer pieces RIGHT SIDES together. Pin elastic along the lines shown in the image. Ensure to leave a 1.5cm gap along the neckline and at the TIE CHANNEL points marked on the pattern. This is to allow the Ties to […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini Tutorial

Alice Monokini Tutorial

hap 1 This pattern makes a reversible swimsuit so you may choose different colours for inner and outer pieces. Cut out all pieces and use tailor’s tacks or a dressmaker’s pen to mark where the channels for the ties are located on the Bikini. Fold back the centre top and centre bottom corners 3cms. Straight […]

Lexo më shumë