kategori: i mirë

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Handkerchief Top Tutorial

Tutorial i lartë për shami

Handkerchief Top Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 For this pattern to work you can use any length and width of fabric so long as it not any less than 1m x 1m. Using larger amounts will result in a longer top or dress. Begin by finishing the lower edges of […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Katie Top Tutorial

Katie Top Tutorial

Katie Top Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm lejimi i qepjes së përfshirë përfshirë Prerë të gjitha pjesët e modelit. Vendosni anët e së drejtës së përparme së bashku me BACK. Pin and stitch the shoulder and side seam allowances. Finish the seam allowances with zig-zag stitch then trim, or an overlocking stitch. Use zig-zag […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top Tutorial

Rosana Top Tutorial

Rosana Top Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by laying the FRONT & BACK GATHERED PANEL RIGHT SIDES together. Sew the centre back seam line. If your panel requires side seam joins, sew those also. Finish the seam allowances with zig-zag stitch or an overlocker. hap 2 […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress Tutorial

Eloise Top & Dress Tutorial

Eloise Top & Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm lejimi i qepjes së përfshirë përfshirë Prerë të gjitha pjesët e modelit. Place the SHOULDER piece RIGHT SIDES together with the SHOULDER LINING. Pin and stitch around the neckline and centre backs and along the shoulder seam allowances. Clip and trim the curved […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annelize Wrap Top Tutorial

Annelize Wrap Top Tutorial

Annelize Wrap Top Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Begin by creating a rolled hem on the asymmetric seam running from the top to the side seam of the FRONT pieces. Përdorni syth Zig-Zag ose syth tjetër shtrirje në të gjithë këtë projekt. Gjithashtu të sigurojë për të përdorur një gjilpërë makine Dresat Ballpoint. hap 2 […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Olivia Open Back Top Tutorial

Olivia Open Back Top Tutorial

Olivia Top Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Begin by applying the elastic trim to the upper seam allowance of the BACK. Place RIGHT SIDES together with the BACK, use a zig zag stitch to secure and pull slightly taut as you sew. In the same way apply elastic trim to […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sophie Shrug Tutorial

Sophie ngritje e supeve Tutorial

Sophie Shrug Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by creating rolled hems along the SLEEVE cuffs. You may like to use a hemmer foot or manually turn the hems over and pin. Prepare the SHRUG PANEL by cutting a length of fabric 40cm x 200cm. Ensure […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lily Waterfall Cardigan Tutorial

Lily Waterfall triko Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by creating rolled hems along the long centre front seam allowance of the FRONT and the lower hems of the FRONT and BACK, and the SLEEVE cuffs. You may like to use a hemmer foot or manually turn the hems over […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Georgianna Dress Tutorial

Georgianna Dress Tutorial Step 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Mark the FRONT darts using tailor’s tacks. Pin and stitch the darts. shtyp. hap 2 Lay the FRONT and BACK garment pieces RIGHT SIDES together. Pin dhe thur seams sup. Pin and stitch the side seams. Finish the seam allowances with zig-zag stitch […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Christina Tunic Tutorial

Christina Tunikë Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model përfshirë interfacing dhe rreshtim (ndiqni Line Rreshtim Gjatësia në copa model). Vë mbrapa dhe Frontin interfacing mbi anën e gabuar të pjesëve kryesore përkatëse veshje. Nëse jeni duke përdorur hekur-në interfacing ju tani mund hekuri atë në. If you are using the sew-in […]

Lexo më shumë