kategori: tunikat

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Georgianna Dress Tutorial

Georgianna Dress Tutorial Step 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Mark the FRONT darts using tailor’s tacks. Pin and stitch the darts. shtyp. hap 2 Lay the FRONT and BACK garment pieces RIGHT SIDES together. Pin dhe thur seams sup. Pin and stitch the side seams. Finish the seam allowances with zig-zag stitch […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Christina Tunic Tutorial

Christina Tunikë Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model përfshirë interfacing dhe rreshtim (ndiqni Line Rreshtim Gjatësia në copa model). Vë mbrapa dhe Frontin interfacing mbi anën e gabuar të pjesëve kryesore përkatëse veshje. Nëse jeni duke përdorur hekur-në interfacing ju tani mund hekuri atë në. If you are using the sew-in […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annabelle Tunic Tutorial

Annabelle Tunikë Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Mark the SIDE SEAM POINT on the FRONT and BACK pieces. Finish the outer curved edge of the WINGS with your trim. First lay the trim RIGHT SIDES together with the WING. Thur ndihmë shtresë. Trim the seam allowance then fold back. Top stitch close to […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

Barbara Tunikë Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model përfshirë interfacing dhe rreshtim (ndiqni Line Rreshtim Gjatësia në copa model). Vë mbrapa dhe Frontin interfacing mbi anën e gabuar të pjesëve kryesore përkatëse veshje. Nëse jeni duke përdorur hekur-në interfacing ju tani mund hekuri atë në. If you are using the sew-in […]

Lexo më shumë