George Flat Cap Tutorial – Concealed Tape Version

George Flat Cap Tutorial – Concealed Tape Version

The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial - Concealed Tape Version

The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial - Concealed Tape Version

 

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim.

1.5Kompensimi cm shtresë të përfshira
Prerë nga të gjitha pjesët e model. Mark pikat a, B dhe C në majë dhe anën copa duke përdorur litar rrobaqepës-së, shkumës ose stilolaps rrobaqepëse së.

Ju mund të dëshironi të përdorni interfacing (hekur ose qepur në) për forcimin e pëlhurë e jashtme. Thjesht prerë një copë interfacing për krye dhe në anë dhe hekur në para se të vazhdoni me hapin tjetër ose qep së bashku në Hapin 2.

Ju lutem vini re ky model përdor vetëm një ndihmë 5mm shtresë.

Pikat ndeshje A, B dhe C nga e djathta palëve të lartë se bashku me pikat përkatëse në anën.

Pin dhe thur ndihmë 5mm shtresë.

Clip skajet e lakuar lejimin damar për të lejuar atë për të hedhur banesë. Kthejeni anët e drejtë jashtë dhe topstitch lejimin damar në krye pas lejimin shtresë të gjithë rreth.

Me palët e gabuar jashtë, dele shigjetë në krye së bashku.

Pin dhe thur.

Shtroj dy copa buza anët e drejtë së bashku. Pin dhe thur kurbë të madhe.

Kthejeni anët drejtë jashtë dhe shtypni.

Fut copë plastike buza e brendshme në mes të rrobave.

Përputhen pikën qendër e buzë në pikën qendër e përparme (pika B) i cap kryesore.

Pin dhe thur buzë e parë e buzë me kapak kryesore.

Cut the petersham tape length:

Length = hat size in cms + 3 cm

Pin kasetë Petersham rreth lejimit damar e cap kryesore dhe buzë. Stitch direkt mbi lejimin damar në mënyrë që ajo është e fshehur prapa kasetë. Fish pak nga kasetë në bazë të neaten avantazh kur keni përfunduar rreth.

Stitch për lejimin damar dhe dele kasetë në brendësi të kapak.

Fut anët rreshtim gabuar së bashku me pëlhurë e jashtme e cap.

Dele prapa ndihmat shtresë në mënyrë që ata janë të fshehura brenda kapak së bashku me shirit Petersham.

Kujdes përdorin qepje dore të vogla të tilla si syth ra për të mbajtur rreshtim në vend.

OPSIONALE:
Plotësoni kapak duke përdorur qepje të vogla dorë për të mbajtur pjesën e përparme krye të cap në buzë. Përafërsisht 15-20cms shpërndarë nëpër qendër frontin e cap mund të sigurohet nëse e dëshiruar.

Shkarko George Flat Cap PDF Sewing modeli këtu

aksionet