Politika e privatësisë / Kushtet & Kushtet

Politika e privatësisë

Tailoress është e përkushtuar për të ruajtur privatësinë tuaj. Na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje ose problem në lidhje me përdorimin e të dhënave tuaja personale dhe ne me kënaqësi do t'ju ndihmojmë.

Duke përdorur këtë faqe ose / dhe shërbimet tona, ju pranoni të përpunoni të dhënat tuaja personale siç përshkruhet në këtë politikë të privatësisë.

Përmbajtja

 1. Përkufizimet e përdorura në këtë politikë
 2. Parimet e mbrojtjes së të dhënave që ndjekim
 3. Çfarë të drejtash keni në lidhje me të dhënat tuaja personale
 4. Çfarë të dhënash personale mbledhim për ju
 5. Si i përdorim të dhënat tuaja personale
 6. Kush tjetër ka qasje në të dhënat tuaja personale
 7. Si i sigurojmë të dhënat tuaja
 8. Informacion rreth cookies
 9. Informacioni i kontaktit

Përkufizimet

Te dhena Personale - çdo informacion në lidhje me një person fizik të identifikuar ose të identifikueshëm.
Përpunimi - çdo operacion ose një seri operacionesh që kryhet në të dhënat personale ose në grupe të të dhënave personale.
Subjekti i të dhënave – një person fizik, të dhënat personale të të cilit janë duke u përpunuar.
fëmijë – një person fizik nën 16 mosha e moshës.
Ne / ne (ose me shkronjë të madhe ose jo) - Rrobaqepësja

Parimet e Mbrojtjes së të Dhënave

Ne premtojmë të ndjekim parimet e mëposhtme të mbrojtjes së të dhënave:

 • Përpunimi është i ligjshëm, i ndershëm, transparente. Aktivitetet tona të përpunimit kanë baza të ligjshme. Ne gjithmonë i konsiderojmë të drejtat tuaja para se të përpunojmë të dhënat personale. Ne do t'ju ofrojmë informacion në lidhje me Përpunimin sipas kërkesës.
 • Përpunimi është i kufizuar në qëllimin. Aktivitetet tona të përpunimit i përshtaten qëllimit për të cilin u mblodhën të dhënat personale.
 • Përpunimi bëhet me të dhëna minimale. Ne vetëm mbledhim dhe përpunojmë sasinë minimale të të dhënave personale të kërkuara për çdo qëllim.
 • Përpunimi është i kufizuar me një periudhë kohore. Ne nuk do t'i ruajmë të dhënat tuaja personale për më shumë se sa nevojitet.
 • Ne do të bëjmë çmos për të siguruar saktësinë e të dhënave.
 • Ne do të bëjmë më të mirën tonë për të siguruar integritetin dhe konfidencialitetin e të dhënave.

Të drejtat e Subjektit të të Dhënave

Subjekti i të Dhënave ka të drejtat e mëposhtme:

 1. E drejta për informacion - do të thotë që ju keni të drejtë të dini nëse të dhënat tuaja personale po përpunohen; cilat të dhëna janë mbledhur, nga ku merret dhe pse dhe nga kush përpunohet.
 2. E drejta për të hyrë - do të thotë që ju keni të drejtë të përdorni të dhënat e mbledhura nga / rreth jush. Kjo përfshin të drejtën tuaj për të kërkuar dhe për të marrë një kopje të të dhënave tuaja personale të mbledhura.
 3. E drejta për korrigjim - do të thotë që ju keni të drejtë të kërkoni korrigjimin ose fshirjen e të dhënave tuaja personale që janë të pasakta ose jo të plota.
 4. E drejta për fshirje - do të thotë në rrethana të caktuara mund të kërkoni që të dhënat tuaja personale të fshihen nga të dhënat tona.
 5. E drejta për të kufizuar përpunimin - do të thotë aty ku zbatohen disa kushte, ju keni të drejtë të kufizoni përpunimin e të dhënave tuaja personale.
 6. E drejta për të kundërshtuar përpunimin - do të thotë në raste të caktuara ju keni të drejtë të kundërshtoni Përpunimin e të dhënave tuaja personale, për shembull në rastin e marketingut të drejtpërdrejtë.
 7. E drejta për të kundërshtuar përpunimin e automatizuar - do të thotë që ju keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin e automatizuar, përfshirë profilizimin; dhe të mos i nënshtrohen një vendimi të bazuar vetëm në Përpunimin e automatizuar. Këtë të drejtë mund ta shfrytëzoni sa herë që ka ndonjë rezultat të profilizimit që prodhon efekte juridike që ju interesojnë ose ndikojnë ndjeshëm.
 8. E drejta për transportueshmëri të të dhënave - ju keni të drejtë të merrni të dhënat tuaja personale në një format të lexueshëm nga makina ose nëse janë të realizueshme, si një transferim i drejtpërdrejtë nga një procesor në tjetrin.
 9. E drejta për të paraqitur një ankesë - në rast se ne e refuzojmë kërkesën tuaj sipas të Drejtave të Hyrjes, ne do t'ju ofrojmë një arsye pse. Nëse nuk jeni të kënaqur me mënyrën e trajtimit të kërkesës suaj, ju lutemi na kontaktoni.
 10. E drejta për ndihmën e autoriteti mbikëqyrës - do të thotë që ju keni të drejtën për ndihmën e një autoriteti mbikëqyrës dhe të drejtën për mjete të tjera juridike të tilla si kërkesa për dëmshpërblim.
 11. E drejta për të tërhequr pëlqimin - ju keni të drejtë të tërhiqni çdo pëlqim të dhënë për përpunimin e të dhënave tuaja personale.

Të dhënat që mbledhim

Informacion që na keni dhënë
Kjo mund të jetë adresa juaj e postës elektronike, emrin, Adresa e faturimit, adresa e shtëpisë etj - kryesisht informacioni që është i nevojshëm për t'ju ofruar një produkt / shërbim ose për të rritur përvojën tuaj të klientit me ne. Ne i ruajmë informacionet që na ofroni në mënyrë që ju të komentoni ose të kryeni aktivitete të tjera në faqen e internetit. Ky informacion përfshin, për shembull, emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike.

Informacioni i mbledhur automatikisht rreth jush
This includes information that is automatically stored by cookies and other session tools. Për shembull, your shopping cart information, your IP address, your shopping history (if there is any) etj. This information is used to improve your customer experience. When you use our services or look at the contents of our website, your activities may be logged.

Publicly available information
We might gather information about you that is publicly available.

Si i përdorim të dhënat tuaja personale

We use your Personal Data in order to:

 • provide our service to you. This includes for example registering your account; providing you with other products and services that you have requested; providing you with promotional items at your request and communicating with you in relation to those products and services; communicating and interacting with you; and notifying you of changes to any services.
 • enhance your customer experience;
 • fulfil an obligation under law or contract;

We use your Personal Data on legitimate grounds and/or with your Consent.

On the grounds of entering into a contract or fulfilling contractual obligations, we Process your Personal Data for the following purposes:

 • to identify you;
 • to provide you a service or to send/offer you a product;
 • to communicate either for sales or invoicing;

On the ground of legitimate interest, we Process your Personal Data for the following purposes:

 • to send you personalized offers* (from us and/or our carefully selected partners);
 • to administer and analyse our client base (purchasing behaviour and history) in order to improve the quality, variety, and availability of products/ services offered/provided;
 • to conduct questionnaires concerning client satisfaction;

As long as you have not informed us otherwise, we consider offering you products/services that are similar or same to your purchasing history/browsing behaviour to be our legitimate interest.

With your consent we Process your Personal Data for the following purposes:

 • to send you newsletters and campaign offers (from us and/or our carefully selected partners);
 • for other purposes we have asked your consent for;

We Process your Personal Data in order to fulfil obligation rising from law and/or use your Personal Data for options provided by law. We reserve the right to anonymise Personal Data gathered and to use any such data. We will use data outside the scope of this Policy only when it is anonymised. We save your billing information and other information gathered about you for as long as needed for accounting purposes or other obligations deriving from law.

We might process your Personal Data for additional purposes that are not mentioned here, but are compatible with the original purpose for which the data was gathered. To do this, we will ensure that:

 • the link between purposes, context and nature of Personal Data is suitable for further Processing;
 • the further Processing would not harm your interests and
 • there would be appropriate safeguard for Processing.

We will inform you of any further Processing and purposes.

Who else can access your Personal Data

We do not share your Personal Data with strangers.

We only work with Processing partners who are able to ensure adequate level of protection to your Personal Data. We disclose your Personal Data to third parties or public officials when we are legally obliged to do so. We might disclose your Personal Data to third parties if you have consented to it or if there are other legal grounds for it.

Si i sigurojmë të dhënat tuaja

We do our best to keep your Personal Data safe. We use safe protocols for communication and transferring data (such as HTTPS). We use anonymising and pseudonymising where suitable. We monitor our systems for possible vulnerabilities and attacks.

Even though we try our best we can not guarantee the security of information. However, we promise to notify suitable authorities of data breaches. We will also notify you if there is a threat to your rights or interests. We will do everything we reasonably can to prevent security breaches and to assist authorities should any breaches occur.

If you have an account with us, note that you have to keep your username and password secret.

fëmijë

We do not intend to collect or knowingly collect information from children. We do not target children with our services.

Cookies and other technologies we use

We use cookies and/or similar technologies to analyse customer behaviour, administer the website, track usersmovements, and to collect information about users. This is done in order to personalise and enhance your experience with us.

A cookie is a tiny text file stored on your computer. Cookies store information that is used to help make sites work. Only we can access the cookies created by our website. You can control your cookies at the browser level. Choosing to disable cookies may hinder your use of certain functions.

We use cookies for the following purposes:

 • Necessary cookies – these cookies are required for you to be able to use some important features on our website, such as logging in. These cookies don’t collect any personal information.
 • Functionality cookies – these cookies provide functionality that makes using our service more convenient and makes providing more personalised features possible. Për shembull, they might remember your name and e-mail in comment forms so you don’t have to re-enter this information next time when commenting.
 • Analytics cookiesthese cookies are used to track the use and performance of our website and services
 • Advertising cookiesthese cookies are used to deliver advertisements that are relevant to you and to your interests. In addition, they are used to limit the number of times you see an advertisement. They are usually placed to the website by advertising networks with the website operator’s permission. These cookies remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

You can remove cookies stored in your computer via your browser settings. Alternatively, you can control some 3rd party cookies by using a privacy enhancement platform such as optout.aboutads.info ose youronlinechoices.com. For more information about cookies, visit allaboutcookies.org.

We use Google Analytics to measure traffic on our website. Google has their own Privacy Policy which you can review këtu. If you’d like to opt out of tracking by Google Analytics, visit the Google Analytics opt-out page.

Contact Information

Supervisory Authority
Email: casework@ico.org.uk
Phone: 0303 123 1113

Changes to this Privacy Policy

We reserve the right to make change to this Privacy Policy.
Last modification was made May 3, 2018.

 

Kushtet & Kushtet

Last updated: [wpautoterms last_updated_date]

Please read these Terms of Use (“Kushtet”, “Terms of Use”) carefully before using the [wpautoterms site_url] website (theService”) operated by [wpautoterms company_name] (“us”, “we”, ose “our”).

Your access to and use of the Service is conditioned on your acceptance of and compliance with these Terms. These Terms apply to all visitors, users and others who access or use the Service.

By accessing or using the Service you agree to be bound by these Terms. If you disagree with any part of the terms then you may not access the Service.

llogaritë

When you create an account with us, you must provide us information that is accurate, complete, and current at all times. Failure to do so constitutes a breach of the Terms, which may result in immediate termination of your account on our Service.

You are responsible for safeguarding the password that you use to access the Service and for any activities or actions under your password, whether your password is with our Service or a third-party service.

You agree not to disclose your password to any third party. You must notify us immediately upon becoming aware of any breach of security or unauthorized use of your account.

Intellectual Property

The Service and its original content, features and functionality are and will remain the exclusive property of [wpautoterms company_name] and its licensors.

Links To Other Web Sites

Our Service may contain links to third-party web sites or services that are not owned or controlled by [wpautoterms company_name].

[wpautoterms company_name] has no control over, and assumes no responsibility for, the content, privacy policies, or practices of any third party web sites or services. You further acknowledge and agree that [wpautoterms company_name] shall not be responsible or liable, directly or indirectly, for any damage or loss caused or alleged to be caused by or in connection with use of or reliance on any such content, goods or services available on or through any such web sites or services.

We strongly advise you to read the terms and conditions and privacy policies of any third-party web sites or services that you visit.

Termination

We may terminate or suspend access to our Service immediately, without prior notice or liability, for any reason whatsoever, including without limitation if you breach the Terms.

All provisions of the Terms which by their nature should survive termination shall survive termination, including, without limitation, ownership provisions, warranty disclaimers, indemnity and limitations of liability.

We may terminate or suspend your account immediately, without prior notice or liability, for any reason whatsoever, including without limitation if you breach the Terms.

Upon termination, your right to use the Service will immediately cease. If you wish to terminate your account, you may simply discontinue using the Service.

All provisions of the Terms which by their nature should survive termination shall survive termination, including, without limitation, ownership provisions, warranty disclaimers, indemnity and limitations of liability.

mohim

Your use of the Service is at your sole risk. The Service is provided on anAS IS” dhe “AS AVAILABLEbasis. The Service is provided without warranties of any kind, whether express or implied, including, but not limited to, implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose, non-infringement or course of performance.

Governing Law

These Terms shall be governed and construed in accordance with the laws of United Kingdom without regard to its conflict of law provisions.

Our failure to enforce any right or provision of these Terms will not be considered a waiver of those rights. If any provision of these Terms is held to be invalid or unenforceable by a court, the remaining provisions of these Terms will remain in effect. These Terms constitute the entire agreement between us regarding our Service, and supersede and replace any prior agreements we might have between us regarding the Service.

Changes

We reserve the right, at our sole discretion, to modify or replace these Terms at any time. If a revision is material we will try to provide at least 30 days notice prior to any new terms taking effect. What constitutes a material change will be determined at our sole discretion.

By continuing to access or use our Service after those revisions become effective, you agree to be bound by the revised terms. If you do not agree to the new terms, please stop using the Service.

Contact Us

If you have any questions about these Terms, please contact us.

License for use of patterns

All The Tailoress® patterns can be used to produce a maximum of 50 physical garments/items for sale. To produce more please simply re-purchase the pattern to extend the license again by another 50. This limit applies to each set of patterns, a total of 50 items can be made and sold from any variation of pattern sizes. Për shembull: Bella Pyjama size set 7-12 for dogs, a maximum of 50 items in total, not 50 items each size.

modele, accompanying pattern files and their download links are strictly for the sole use of the purchaser and may not be shared or distributed in any way, freely or for financial compensation.

All patterns and their accompanying files are strictly copyright of The Tailoress® and may not in anyway (original or derivative form) be distributed or sold on physically, digitally or otherwise.

aksionet