Pizhame Cleopatra për Macet Modeli i Qepjes PDF

(1 shqyrtim të konsumatorëve)

£14.00

kategori:

Përshkrim

Pizhame Cleopatra për Macet Modeli i Qepjes PDF

Pizhame Cleopatra për Macet Modeli i Qepjes PDF

The Cleopatra Pyjamas are an all-in-one suit specifically designed for hairless cat breeds. Featuring raglan sleeves and three neckline finishings. You can have a basic neckline cuff, hood or neck warmer in three lengths.Available in 50 sizes to suit almost every size and shape. Download comes with two sets of patterns, one for jersey and stretch fabrics and one for thicker fabrics such as fleece.

Click here for the TUTORIAL

udhëzime Shtypi mund të gjenden këtu.

Të gjitha modelet vijnë dokumentet si në shkallë të plotë për të lejuar ju për të shtypur në faqet e madhësi të ndryshme, si dhe A4 dhe SHBA Letter madhësi dokumente.

Çdo download vjen me një tutorial me diagrame ngjyra ose fotografi.

Një Kompensimi 1.5cm shtresë është i përfshirë në të gjitha copa model nëse nuk shprehet ndryshe.


Lidhjet e Shpejta:

1 shqyrtim për Pizhame Cleopatra për Macet Modeli i Qepjes PDF

5.0
Based on 1 review
5 star
100
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%
  1. Teresa B. (pronari i verifikuar)

    Ordering process was very smooth and product was fantastic. Sizing exactly as indicated on pattern.

Add a review

anulojswimwear

Shiko gamën tonë të modeleve rroba banje
aksionet