18 Sizes Dog Sweater PDF PatternFido Jumper

Sometimes your pup just wants to hang out in a cosy hoodie! Suitable for fleece fabrics and can be made with or without a hood.

Download comes complete with a colour tutorial.

Dog Sweater PDF Pattern comes as a fullscale copyshop PDF document which can be printed on any size paper using Adobe Reader to poster print. Gjithashtu në dispozicion shkatërruar në faqe A4. Faqet e veçanta A4 kanë numrat e faqeve dhe shënuesit të ju ndihmojë për të lidhur çdo faqe të saktë pas shtypjes.

Ju lutem shikoni Udhëzime Shtypi për të gjetur se si për të shtypur saktë modelin tuaj të shkallës.

PATTERN SETS

Small:

FRONT & PRAPA: madhësia Copyshop: 40x 30cm / faqe A4: 4 / US letter: 4

HOOD SLEEVES CUFFS: madhësia Copyshop: 40cm x 40cm / faqe A4: 6 / US letter: 4

Medium:

FRONT & PRAPA: madhësia Copyshop: 63cm x 48cm / faqe A4: 9 / US letter: 9

HOOD SLEEVES CUFFS: madhësia Copyshop: 75cm x 38cm / faqe A4: 8 / US letter: 8

Large:

FRONT & PRAPA: madhësia Copyshop: 81cm x 61cm / faqe A4: 16 / US letter: 16

HOOD SLEEVES CUFFS: madhësia Copyshop: 92cm x 49cm / faqe A4: 10 / US letter: 10

 

Dog Sizes

MEDIUM (7-12), LARGE (13-18), Të gjitha madhësive, SMALL (1-6)

Shqyrtime

Nuk ka komente ende.

regjistrohen vetëm në klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përmbledhje.

Recently Viewed

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now
18 Sizes Dog Sweater PDF PatternFido Jumper
£7.00
Shportë