Greyhound & Whippet Sewing PatternJersey Vest for Dogs

A comfy cosy tee made from jersey fabric. Available with a hood or without. Specially designed for a whippet or greyhound body type.

udhëzime Shtypi mund të gjenden këtu.

Të gjitha modelet vijnë dokumentet si në shkallë të plotë për të lejuar ju për të shtypur në faqet e madhësi të ndryshme, si dhe A4 dhe SHBA Letter madhësi dokumente.

Çdo download vjen me një tutorial me diagrame ngjyra ose fotografi.

Një Kompensimi 1.5cm shtresë është i përfshirë në të gjitha copa model nëse nuk shprehet ndryshe.

JASRA TEE FOR DOGS SEWING PATTERN TUTORIAL

Greyhound

SMALL (1-4), MEDIUM (5-8), LARGE (9-12), Të gjitha madhësive, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

1 shqyrtim për 12 Sizes Greyhound & Whippet Sewing PatternJersey Vest for Dogs

  1. anne-sophie becu (pronari i verifikuar)

regjistrohen vetëm në klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përmbledhje.

Recently Viewed

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now
12 Sizes Greyhound & Whippet Sewing PatternJersey Vest for Dogs
£10.00