Joey Tee PDF Sewing Pattern

£3.91

Joey Tee PDF Sewing Pattern

Joey Tee është një montim të lehtë t-shirt që mund të bëhen me mëngë të gjata ose të shkurtra. Ju gjithashtu mund të bëjë atë me ose pa një kapuç. Të përshtatshme për triko pëlhurë.

Përshkrim

Joey Tee PDF Sewing Pattern

Joey Tee PDF Sewing Pattern

Joey Tee është një montim të lehtë t-shirt që mund të bëhen me mëngë të gjata ose të shkurtra Raglan. Ju gjithashtu mund të bëjë atë me ose pa një kapuç. Të përshtatshme për triko pëlhurë.

Në dispozicion në madhësi: S / M / L / XL

Ju lutem shikoni JOEY TEE TUTORIAL këtu apo klikoni butonin më poshtë për të hapur atë në këtë faqe.

udhëzime Shtypi mund të gjenden këtu

Të gjitha modelet vijnë dokumentet si në shkallë të plotë për të lejuar ju për të shtypur në faqet e madhësi të ndryshme, si dhe A4 dhe SHBA Letter madhësi dokumente.

Çdo download vjen me një tutorial me diagrame ngjyra ose fotografi. Ju mund të shkarkoni model tuaj një sasi të pakufizuar të kohës direkt nga zona e llogarisë tuaj, ose nëpërmjet të veçantë shkarko lidhjen tuaj dërguar nëpërmjet postës elektronike. Ruani fotografi direkt në kompjuterin tuaj për përdorim në të ardhmen.

Një Kompensimi 1.5cm shtresë është i përfshirë në të gjitha copa model nëse nuk shprehet ndryshe.


Lidhjet e Shpejta:

Model vjen si një dokument PDF fullscale Copyshop të cilat mund të jenë të shtypura në çdo letër madhësi duke përdorur Adobe Reader për shtyp poster. Gjithashtu në dispozicion shkatërruar mbi A4 dhe letër US mesme ngjashme. Faqet e veçanta kanë numrat e faqeve dhe shënuesit për të ju ndihmojë për të lidhur çdo faqe të saktë pas shtypjes.

Ju lutem shikoni Udhëzime Shtypi për të gjetur se si për të shtypur saktë modelin tuaj të shkallës.

TEE: madhësia Copyshop: 72cm x 82cm / A4 Pages: 12 / SHBA Letter: 16

MËNGË TË SHKURTRA: madhësia Copyshop: 44cm x 59CM / A4 Pages: 6 / SHBA Letter: 6

mëngë të gjata: madhësia Copyshop: 60cm x 85cm / A4 Pages: 16 / SHBA Letter: 12

HOOD: madhësia Copyshop: 32cm x 44cm / A4 Pages: 4 / SHBA Letter: 4

Ju lutem vini re se të gjitha shkarkimet model janë në anglisht, megjithatë ju mund të shikoni tutorial këtu në gjuhën tuaj të zgjedhur duke zgjedhur gjuhën tuaj të preferuar duke klikuar “PERKTHE” në krye të drejtë të çdo faqe dhe të zgjedhur gjuhën tuaj të preferuar nga drop down menu.swimwear

Shiko gamën tonë të modeleve rroba banje
aksionet