Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

This Monokini is completely reversible and so can be made in two different colours. All seam allowances are hidden. Featuring side ties on the bottom and back and neck ties, the Monokini is easily adjusted to fit.

modelet e mia janë të dizajnuara në mënyrë unike dhe të hartuar për të mundësuar që për të bërë rroba të bukura me porosi.
Çdo model shtypshëm PDF vjen me një sërë materialesh shtesë të përshtatshme të projektimit për t'ju ndihmuar të bëni veshjen tuaj deri në një standard profesional.

Shqyrtime

Nuk ka komente ende.

regjistrohen vetëm në klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përmbledhje.

Recently Viewed

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now
Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern
£5.52