tutorial Category: aksesorë

The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 5mm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Mark pikat a, B dhe C në majë dhe anën copa duke përdorur litar rrobaqepës-së, shkumës ose stilolaps rrobaqepëse së. Ju mund të dëshironi të përdorni interfacing (hekur ose qepur në) […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Knot Hat Tutorial

Jessica Knot Hat Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 With the two KNOT HAT pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open. Gjilpere ,stitch and trim the seam allowances. hap 2 Prerje 2 of the BEANIE HAT pattern pieces for the inner hat. With RIGHT SIDES together, fold the […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Hood Hat Tutorial

Jessica Hood Hat Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Begin by cutting out the pattern pieces. With RIGHT SIDES together, fold the darts. Gjilpere, stitch and trim the seam allowance of the dart. hap 2 With the two hat pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open. Gjilpere ,stitch […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Beanie Hat Tutorial

Jessica Beanie Hat Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 Begin by cutting out the pattern pieces. With RIGHT SIDES together, fold the darts. Gjilpere, stitch and trim the seam allowance of the dart. hap 2 With the two hat pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open. Gjilpere ,stitch […]

Lexo më shumë