tutorial Category: aksesorë

The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 5mm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Mark pikat a, B dhe C në majë dhe anën copa duke përdorur litar rrobaqepës-së, shkumës ose stilolaps rrobaqepëse së. Ju mund të dëshironi të përdorni interfacing (hekur ose qepur në) […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Garment Bag Tutorial

Veshje qese Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët kryesore qese veshje dhe copa rreshtim (përdorin pjesë të njëjta për të prerë copa rreshtim). Filloni duke i prerë jashtë copë BACK. Pastaj ndani copë model përsëri në 3 duke i prerë poshtë dhe nëpër linjat thye. Remember to add 1.5cm seam allowance to the lower […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Santa Cape Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Begin by cutting the INNER CAPE then trim to the dashed line to cut the CAPE TRIM. You may choose to trace off the CAPE TRIM section so you can use the INNER CAPE pattern for future use. Pin and stitch OUTER HOOD 1 pieces to the […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chef Hat Tutorial

Chef Hat Tutorial

hap 1 Press the Band in half along the fold line. hap 2 With the Band Wrong Side out pin the facing into the seam allowance at both ends. Stitch and clip the corner. Turn Right Sides out and press. hap 3 Cut two pieces of velcro 2.5cm long. Separate the pieces and apply either […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Quilted Advent Calendar Tutorial

Mbushur me tegela Advent Calendar Tutorial

hap 1 Cut out all the pieces. Using a ruler and a dressmaker’s temporary pen, mark out the grid for the pockets on the Right Side of the outer calendar fabric. hap 2 Carefully embroider the numbers in within each square approximately 1cm up from the lower edge of the pocket. hap 3 vë […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Headband Tutorial

Heidi Rose Lule shirit dekorativ Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Pritini një gjatësi prej 3cm gjerë elastik. The length will be half that of the Back pattern piece. Fold the Back and Front headband pieces in half Right Sides together. Thur ndihmë shtresë. hap 2 Turn the Back and Front RS out. Move the seam line […]

Lexo më shumë