tutorial Category: dresses

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Valentina Dress Tutorial

Valentina Dress Tutorial

Valentina Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Cut out all pattern pieces and mark pleats. Use a jersey ballpoint needle throughout and a stretch stitch such as zig zag unless otherwise stated. OPSIONALE: Finish the seam allowance along the necklines of the TOP pieces using zig-zag stitch or an overlocker. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress Tutorial

Renata Dress Tutorial

Renata Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by folding the SLEEVE CUFF in half and applying to the SLEEVE RIGHT SIDES together. Match the raw edges then sew the seam allowance. Finish the seam allowance either with zig zag stitch or an overlocker. Choose which […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress Tutorial

Eloise Top & Dress Tutorial

Eloise Top & Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Place the SHOULDER piece RIGHT SIDES together with the SHOULDER LINING. Pin and stitch around the neckline and centre backs and along the shoulder seam allowances. Clip and trim the curved […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress Tutorial

Freya Dress Tutorial

Freya Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Mark the SIDE SPLIT points using chalk or tailor’s tacks. Finish the side seam allowances using zig-zag stitch or an overlocker. Përdorni syth Zig-Zag ose syth tjetër shtrirje në të gjithë këtë projekt. Also ensure […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Karli Dress Tutorial

Karli Dress Tutorial

Karli Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by cutting out the lengths for the skirts. Cut two lengths, 55cm x the fabric width from the main garment fabric and two lengths 50cm x the fabric length of the lining fabric. Mark the dart placements using […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Agatha Dress Tutorial

Agatha Dress Tutorial

Images are available in the download version. seksion 1 Create a rolled hem on the FRONT and BACK SKIRT and SLEEVE cuffs (if you are using them) using a hemmer foot or by manually turning the seam allowances over approx. 7.5mm once then again 7.5mm. Stitch using zig-zag stitch. seksion 2 Lay the two FRONT […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penelope Dress Tutorial

Penelope Dress Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Pin dhe thur dy shigjetat në copa TOP. Pin dhe thur dy shigjetat në copa TOP. hap 2 Vendi Waist DREJTA palët së bashku me dy copa TOP, duke siguruar që të shkojë në pikën rënie qafën në qendër para. Pin dhe thur. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Georgianna Dress Tutorial

Georgianna Dress Tutorial Step 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Mark the FRONT darts using tailor’s tacks. Pin and stitch the darts. shtyp. hap 2 Lay the FRONT and BACK garment pieces RIGHT SIDES together. Pin dhe thur seams sup. Pin and stitch the side seams. Finish the seam allowances with zig-zag stitch […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress Tutorial

Annie Dress Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Use a ballpoint sewing machine needle on a medium zig-zag size stitch. Begin by pinning the FRONT LINING to the FRONT RIGHT SIDES together. Pin only the underarm, tie and neckline area. Stitch the underarm, tie and neckline area using zig-zag stitch. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Christina Tunic Tutorial

Christina Tunikë Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model përfshirë interfacing dhe rreshtim (ndiqni Line Rreshtim Gjatësia në copa model). Vë mbrapa dhe Frontin interfacing mbi anën e gabuar të pjesëve kryesore përkatëse veshje. Nëse jeni duke përdorur hekur-në interfacing ju tani mund hekuri atë në. If you are using the sew-in […]

Lexo më shumë